Follow:
Persoonlijk

Life As We Know It #29: Londen, Londen & Londen

Lawki29

Eindelijk weer tijd om te bloggen! Vandaag moet ik mijn eindwerk gaan indienen en volgende week nog de verdediging overleven. Om er weer in te vliegen laat ik jullie een Londen diary zien. Kijk je alvast mee? 

Zoals jullie misschien weten heb ik Nieuwjaar gevierd in Londen. Van 31 december 2015 tot 2 januari 2016 verbleef ik in mijn lievelingsstad.Jullie mogen ook nog 3 Londen-vlogs verwachten – enjoy!

1

Ik ging voor de eerste keer met de Eurostar naar Londen (daarvoor ging ik 2 x de bus). Ongelofelijk dat je vanuit Brussel op 2 uur in Londen staat. Om 9 uur lokale tijd stond ik in St Pancras International.

2

Ik had drie dagen supergezelschap van mijn goede vriendin Gina (aka foodie-friend haha).

3

We ontbeten met een English Breakfast in The Rocket – yummie! Deze tent ontdekte we bij onze vorige trip naar Londen in 2014. Voor 4 pond heb je een heerlijk ontbijt en de koffie/thee is ongelimiteerd. Beter kan je toch niet hebben?

4Genieten van het heerlijke ontbijt! En die koffie kwam als een godsgeschenk. Ik moest die ochtend al om half 5 uit mijn bed. But for a trip to Londen everything <3

5

We dropten onze koffers bij het hostel (Safestay London Elephant & Castle) en gingen naar onze favoriete buurt: CAMDEN TOWN. Serieus ik hou zoveel van deze buurt. Geef mij er een appartement en ik blijf er voor altijd! Alleen kunnen de opdringerige verkopers soms op mijn zenuwen werken (“Heey darling, do you wana buy something?”).

6

Bij Urban Outfitters scoorde ik dit leuke shirt in de sales! And I never said that I was normal.

7

Na alle food standen 100 x te zijn gepasseerd, maakten we onze keuze. We gingen voor lekkere mac & cheese bij de The Mac Factory. Als toppings nam ik mozzarella, pest en zongedroogde tomaten. Het was HEMELS!!

10

De gefrituurde oreo- stand zag ik al eens voorbijkomen in een vlog van Mascha. Toen we de stand zagen moesten we deze natuurlijk proberen. Het zijn eigenlijk oliebollen met oreo’s vanbinnen. Dit lekkernij is voor herhaling vatbaar.

9

Yes, yes, yes klaar om naar het vuurwerk te vertrekken.

11Voor het vuurwerk van start ging moeste we nog 3 uur wachten. Dat vond ik niet erg met dit mooie uitzicht. Om het gezellig te maken hadden we een flesje wijn meegenomen en ze speelde muziek op de achtergrond.

13

Het was zo’n geweldige avond met Gin-gin <3

IMG_2891

Het vuurwerk was ONBESCHRIJFELIJK – echt wauw! In de eerste Londen vlog gaan jullie het uitgebreid kunnen zien.

12

Het eerste ontbijt van het jaar verorberde we bij Pret a Manger. Ik ging voor een warme chocomelk met een heerlijke mozzarella croissant.

14

We passeerden de buurt van Trafalgar Square om de toerist uit te hangen. Lekker ongegeneerd foto’s maken bij de telefoonhokjes.

15

Toerist spelen! En natuurlijk weer een hele serieuze foto *kuch kuch*.

16

Op 1 januari vindt er in Londen altijd een parade plaats. Er was veel volk dat we geen zin hadden om er tussen te gaan staan. In de buurt van Piccadilly vertoefden we enige tijd in de overweldigde boekenwinkel Waterstones. Het  shopwalhalla van mijn vriendin (en voor mij, want mijn liefde voor boeken en lezen neemt toe haha).

17

We hadden zo’n zin in Dunkin Donuts, maar de lekkerste waren telkens uitverkocht bij de Tesco. Bij Piccadilly kwamen we een donut winkel tegen. Echter vielen ze wat tegen. Weten we voor de volgende keer!

18

Op 1 januari waren zo goed als alles winkels open in Londen. We wandelden door Carnaby street. Ik kreeg weer even het kerstgevoel terug. Het was er zo gezellig versierd.

19Onze laatste avond sloten we af bij Nando’s. Ik at voor de eerste keer in mijn leven zoete aardappel – and I love it! Nando’s heeft by the way de lekkerste kip. Ik ging voor de gegrilde kipfilet in burgervorm.

20

De laatste dag stond in het teken van shoppen. Bij Victoria’s Secret scoorde ik weer enkele onderbroeken (neen deze komen niet in de shoplog haha). En OMG mijn hart stopte bij Lush. De winkel is zo groot en geweldig. Ik ben er echter vergeten foto’s nemen en heb amper gefilmd.  But really, ik heb er geen woorden voor. Ik werd aangesproken door de liefste verkoopster ooit.  Ze heeft mij in heel de winkel alle speciale producten laten zien ( die o.a niet verkrijgbaar zijn in België). Ik kan wel wennen aan een persoonlijke shop. assistent.

21

In Topshop hebben ze de beste photobooth ever. De kwaliteit is echt geweldig. En natuurlijk moesten wij deze weer testen zoals in 2014.

22

Onze laatste momenten brachten we door aan Waterloo Brigde. Wederom is het er supergezellig en prachtig. Met pijn in het hart keerden we terug naar huis.

23

Als je het mij vraagt vertrek ik morgen gewoon weer naar Londen. Ik hoop stiekem dit jaar nog eens terug te gaan. Maar het wordt eens tijd dat ik andere steden leer kennen. But Londen feels like home! Deze week mogen jullie alvast een eerste Londen-vlog verwachten.

Bloglovin Twitter FacebookInstagram – Youtube 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Simone

  Zo’n leuke diary!!! I love londen, ik denk dat het mijn lievelings stad is! Nu ik deze diary zie krijg ik ook weer onwijs veel zin om er heen te gaan. HOe beviel het hostel? 🙂

  11 januari 2016 at 08:09
  • Reply melissa

   Het hostel is heel goed meevallen. Ruime douches, maar alleen het ontbijt was iets minder 🙂

   11 januari 2016 at 21:33
 • Reply Florence

  Leuk verslagje!

  11 januari 2016 at 14:03
 • Reply Mariebeauty

  Heel erg toffe foto’s !

  11 januari 2016 at 19:00
 • Reply Kirsty

  Wat een leuke foto’s! Zo tof dat je in Londen bent geweest, ik blijf het ook nog steeds een hele mooie stad vinden! <3

  11 januari 2016 at 20:18
 • Reply Saraya

  Wat een leuke foto’s, ik wil ook graag eens naar Londen 🙂
  X

  11 januari 2016 at 22:09
 • Reply Sandra

  Wat tof dat je in Londen was! Super leuke foto’s om te zien. Dat ontbijtje ziet er wel heel heftig uit zeg, haha. Dat zou ik nooit wegkrijgen. :’)

  12 januari 2016 at 21:55
 • Reply Life As We Know It #30: weer wennen om foto’s te nemen |

  […] week maandag kwam mijn Londen diary online […]

  18 januari 2016 at 06:12
 • Leave a Reply