Follow:
Persoonlijk

Life as we know it #2: London

Na een korte afwezigheid op mijn blog ben ik eindelijk terug. Tijdens de krokusvakantie besloot ik samen met een vriendin om onverwachts een paar dagen naar Londen te gaan. Ik ben echt verliefd op de stad en het voelt als thuis komen. Vandaag deel ik met jullie enkele leuke foto’s. Kijk je even mee?

collage

Londen is een stad waar ik niet genoeg van kan krijgen. Vorig jaar in september verbleef ik er voor het eerst en de stad heeft mijn hart gestolen. En dit jaar ga ik er ook nog eens nieuwjaar vieren. Hoe geweldig is dat? Aangezien ik de vorige keer twee uitgebreide artikels maakte over Londen hou ik het nu bij een foto verslagje. Jullie kunnen binnenkort nog een shoplog verwachten.

12

2

3

4

5

6

8

10

13Wat is jullie favoriete stad?

Liefs Melissa x

 

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Michaela

  Ik wil echt zo graag een keertje naar Londen! Aaah, wat een super leuke foto’s 🙂

  23 februari 2015 at 07:10
 • Reply Renee

  LONDEN, ik ben er verliefd op! Wat leuk om te zien en wat gaaf dat je er oud & nieuw gaat vieren! 🙂

  23 februari 2015 at 10:42
 • Reply Maaike

  Wat super zeg, leuke foto’s! Ik ga hopelijk eind maart weer naar Londen 🙂

  23 februari 2015 at 11:33
 • Reply Anouk

  Oh wat ziet dat er gaaf uit! Ik ga in april voor het eerst naar Londen, ik heb er zo veel zin in!

  23 februari 2015 at 18:46
 • Reply Pauline

  Ahh, Londen… Zalige stad! Ik wil ook terug eens gaan … Mooie foto’s ook !

  24 februari 2015 at 19:16
 • Reply Melissa

  Ik wil ook zo graag naar Londen! x

  24 februari 2015 at 19:49
 • Reply jana

  Londen is mijn favoriete stad 😀 Geweldige foto’s allemaal ^^ x

  24 februari 2015 at 20:13
 • Reply Rebecca

  Wat een super leuke foto’s!
  Ik wil heel graag weer eens naar Londen, is zo een 8 jaar geleden hihi

  25 februari 2015 at 20:21
 • Reply Annette

  Ik was afgelopen week in Londen met mijn dochter. We zijn ook in Camden geweest en Oxford ook natuurlijk. Bij mij kun je woensdag een verslag lezen 🙂

  28 februari 2015 at 18:41
 • Leave a Reply