Follow:
Persoonlijk

Life As We Know It #17: Picknicken, Hema & Blauwe Jurk

LAWKI17Vorige week had ik een leuke week achter de rug. Zo sprak ik af met een vriendin om te gaan picknicken, zag eindelijk ‘The Age Of Adaline’ en kocht ik een nieuwe jurk. Kijk je mee?

2♥ Maandag ging ik gezellig met Evy picknicken in Antwerpen. Bij de ‘Appie’ haalden we enkele lekkernijen.

♥Bij de ‘H&M’ kocht ik deze hoed en dat moest natuurlijk vastgelegd worden op foto. 3♥ Een selfie met het lieve vriendinnetje Evy.

♥ Gezellig aan de Kaai in Antwerpen.
4♥ Antwerp is so beautiful <3

♥ In de ochtend vind ik het belangrijk om goed te ontbijten. Deze crackers kocht ik bij de ‘Appie’ en zijn zo lekker!5♥ Jullie zullen ongetwijfeld de nieuwe notitieboekjes bij de ‘Hema’ al hebben gezien. Ik kon het laten om er geen mee te nemen, maar ik denk dat ik er toch nog gaan halen. Ze zien er veel te leuk uit.

♥ Wel nam ik deze leuke hebbedingetjes mee naar huis: ananas sleutelhanger, mini-servetten en rietjes. Ik koop altijd wel iets bij ‘Hema’.

6♥ Ik droeg mijn gestreepte rok van ‘Only’. Echter weet ik niet of deze mij staat. Je ziet namelijk wel héél duidelijk mijn vormen. Wat vinden jullie?

♥ Donderdag had ik met een vriendin afgesproken in Gent. Op de trein at ik een broodje philadelphia. 7♥ Heel de namiddag gingen we gezellig wijntjes drinken en borrelen op verschillende terrassen – heerlijk!

♥ Snel nog een bezoekje aan de ‘H&M’ waar ik deze blauwe jurk kocht. Via twitter en instagram kreeg ik al leuke reacties. 8♥ Ik zag ook deze leuke handtas. Deze heb ik reeds al in het zwart.

♥Er kwam een artikel online waar ik mijn liefde verklaarde voor deze lipsticks van ‘Catrice’9♥ Natuurlijk moest er ook gewerkt worden voor school. Dit deed ik het zonnetje met enkele lekkere snacks.

♥ Afgelopen week voltooide ik week 2 van ‘Start To Run’.

10♥ Vrijdagavond keek ik eindelijk ‘The Age Of Adaline’. Ik vond het zo een mooie film. Zaterdag moest ik onverwachts niet meer gaan werken en deed ik mee boodschappen met mijn vader en oma.

♥ Zondag voelde ik me niet zo lekker. Hierdoor viel het werken voor school wat in het water, maar de mooie lucht maakte veel goed..

Doordat ik de afgelopen week minder voor school heb gewerkt, moet ik deze week even knallen. Mijn portfolio moet ik indienen op 17 augustus. De tijd begint dus te korten. Wel staan er nog leuke dingen op de planning. Er komt een vriendin logeren en we gaan eindelijk naar ‘Paper Towns’ kijken en met een andere vriendin staat er een movienight op de planning.

Bloglovin TwitterFacebookInstagram

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  Gezellig weekje heb je gehad! Die luchtfoto is inderdaad heel mooi!

  10 augustus 2015 at 09:36
 • Reply Jolien

  Leuk overzicht! Dat blauwe jurkje staat je echt ontzettend mooi! 🙂 En de notitieboekjes bij Hema zijn idd altijd heel verleiddelijk om mee te nemen 😀

  10 augustus 2015 at 11:32
 • Reply Saraya

  Leuke foto’s, Antwerpen is inderdaad een prachtige stad 🙂
  X

  10 augustus 2015 at 23:04
 • Reply Charlotte

  Ik ben blij dat je die blauwe jurk gekocht hebt. Hij staat je zo goed! Net als die leuke hoed trouwens, ik wil er ook één!

  Ik ben trouwens blij te horen dat ik niet de enige ben die nooit met lege handen buitenkomt bij de Hema! 😛

  12 augustus 2015 at 01:05
 • Leave a Reply