Follow:
Persoonlijk

Life As We Know It #15: Amsterdam

collage

Hoi sweeties! Het is weer een tijdje geleden dat er een artikeltje online verscheen, maar ik ben terug uit mijn ‘blogvakantie’. Vorige week bracht ik 4 geweldige dagen door in Amsterdam met mijn goede vriendin Gina. Deze Life As We Know It staat dan ook in het teken van de mooie stad.

2♥ Voor ik maandagochtend vertrok ontbeet ik nog met een heerlijke fruitsalade.

♥ Vanuit Antwerpen vertrokken in en Gina met de Thalys richting Amsterdam. Op amper 70 minuten stonden we in Amsterdam – geweldig!

3♥ Door een familielid van mij konden we reizen in klasse 1. Ik kan je zeggen dat reizen in ‘luxe’ snel went haha.

♥ Op veel Nederlandse blogs zag ik Bagels & Beans al passeren. Op amper 5 minuten wandelen van ons hostel zat een filiaal. Damn ik vind het jammer dat er geen B&B in België zit. De oathie bagel is trouwens een aanrader.

5♥ Bij het binnen komen van onze kamer waren we een beetje geschrokken. Onze kamergenoten waren blijkbaar niet de ordelijkste. Gelukkig vertrokken ze de dag nadien.

♥ Snel even een selfie voor we de stad in trokken.

4

♥ Bij de H&M paste ik deze leuke hoed, maar ik nam hem toch niet mee. Misschien dat ik hem nog ga halen. Wat denken jullie?

♥ Het gebouw van de Bijenkorf is echt prachtig en de winkel trouwens ook.

6♥ We hadden beiden zo’n zin in sushi dat we op de Dam gingen picknicken. In de avond heerst er zo’n leuke sfeer in Amsterdam.

11128904_10206800788756876_562226250_n♥ De eerste dag zat het wat tegen met het waar en hierdoor ging mijn haar krullen. Desondanks namen we naar onze gewoonte shameless selfies.

12♥ Ik ben echt verliefd geworden op de talloze grachtjes in Amsterdam <3

14♥ We haalden een keertje ons ontbijt bij Lidl. Daar ontdekten we deze overheerlijke rozijnenkoffiekoek. Weten jullie toevallig of deze ook in België te koop zijn? Want ik ben ze nog niet tegen gekomen.

♥ Bagels & Beans beviel ons zo goed dat we er ook eens gingen ontbijten. Weer koos ik voor de oathie bagel. De koffie was helaas minder goed. Deze was zo sterk dat ik hem liet staan.

11♥ Onverwachts belanden we in het seksmuseum haha. Sommige dingen waren lachwekkend, maar het merendeel was toch wat apart.

♥ Ik en Gina hebben voornamelijk het centrum al wandelend ontdekt. Volgens ons de beste manier om een stad te leren kennen en zo kwamen we dit gezellige straatje tegen.

15♥ Als je in Amsterdam bent moet je zeker naar Pasta Pasta gaan. Je kan er zelf je pasta samenstellen en je toppings kiezen (een beetje zoals frozen yoghurt). Ik ging voor pasta van spinazie met als toppings zalm, mozzarella en kerstomaatjes en een overheerlijke pesto saus. Met drinken inbegrepen betaalde ik nog geen 14 euro.

♥ Ik ben verliefd op mijn maxidress. Hier komt nog een outfitpost mee online.

10♥ We passeerden natuurlijk even de Kalverstraat. Dit masker staat hoog op mijn wishlist. Ik besloot om niets mee te doen aangezien we in België ook een Lush hebben. Wel slaagde ik goed bij Kiko.

♥ Even snacken met een bakje ananas van de AH.

19

♥ We brachten ook een bezoekje aan de Foodhallen. Dit doet me wat denken aan Camden Town maar in een luxere versie. Natuurlijk kan niets Camden Town evenaren. Mijn liefde voor Londen neemt weer de bovenhand.

8♥ Gezelligheid in de Foodhallen!

13

♥ Op de Dam is er altijd animatie te beleven. Bellen blazen doet me altijd denken aan mijn kindertijd.

♥ Deze Magnum is het lekkerste wat ik sinds lange tijd heb gegeten!

9♥ Op de laatste dag bezochten we het Anne Frank huis. Ik heb er geen woorden voor. Het museum is zeker de moeite waard en zodra je binnenstaat krijgt je een kippenvel moment. Voor mij was het één van de hoogtepunten van de citytrip. En zo een lange rij om binnen te mogen had ik nog nooit gezien voor een museum. Gelukkig hadden wij onze tickets op voorhand besteld. Doe dit zeker als je het gaat bezoeken!

♥ Op de terugweg naar huis kregen we op de Thalys een maaltijd aangeboden. Haha ik zei het al eerder, aan reizen in stijl ben je snel gewoon.

18♥ Nog een sfeerbeeldje <3

7♥ Vrijdag ging helpen kuisen bij men oma en lunchten we met een broodje. Zaterdag werkte ik de hele dag bij Action en op zondag waagde ik mij aan een tourtje lopen.

Volgens mij heb ik nog nooit zo’n lange diary gehad en hopelijk hebben jullie er van genoten. Er komt wel nog een fotoverslag van de foto’s die ik maakte met mijn spiegelreflex. De komende week is het iets rustiger en zie ik eindelijk mijn vriendin terug die voor een maand naar Canada ging.

Bloglovin TwitterFacebookInstagram

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Ines

  Oh dat ziet er tof uit 😀 Ge hebt u precies goed geamuseerd 😉

  27 juli 2015 at 12:13
 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  Wat een heerlijke dagen in Amsterdam heb je gehad. Ik ben ook benieuwd naar je foto’s die je gemaakt hebt met je spiegelreflex camera!

  27 juli 2015 at 12:21
 • Reply Jolien

  Mooie foto’s! Amsterdam ziet er zo’n leuke stad uit! 🙂

  27 juli 2015 at 18:56
 • Reply Marie

  Amsterdam zag er supertof uit! Ik ga begin augustus met een vriendin, ik heb er al zin in 🙂

  27 juli 2015 at 20:03
 • Reply jana

  Ik wil deze vakantie ook “n keertje naar Amsterdam. Het het Anne Frank huis lijkt mij echt de moeite waard!

  27 juli 2015 at 20:09
 • Reply Charlotte

  Wat een leuk verslagje! Oh, wat mis ik Amsterdam.. Het seksmuseum hebben wij overgeslagen, maar we zijn wel een bezoekje gaan brengen aan de condoomshop. En de Foodhallen hebben we precies ook niet gedaan. Reden genoeg dus om nog eens terug te gaan, haha! 🙂

  1 augustus 2015 at 15:00
 • Leave a Reply