Follow:
Persoonlijk

Life as we know it #12: frozen yoghurt, maxi dress en peplum

lifeasweknowitMijn wekelijkse Life As We Know it komt uitzonderlijk eens wat later online. Zoals jullie misschien wel weten was het maandag mijn eerste blogverjaardag. Ik wil alle lieve lezeressen alvast bedanken voor de lieve reacties. Vorige week had ik enkele leuke dates met vriendinnen, kocht ik mijn eerste maxi dress en haalde ik mijn peplum sinds eeuwen weer uit de kast. 

1♥ Mijn week begon ik goed met een tourtje te gaan lopen. Helaas was het ook de enige keer haha!

♥ Tijdens het bloggen maak ik het graag gezellig en daar horen natuurlijk (geur)kaarsen bij.

2♥ Dinsdag sprak ik met mijn goede vriendin Evy af om te gaan shoppen. Daarbij horen natuurlijk enkele selfies. Uiteindelijk kocht ik enkel dingen bij de Only. De laatste tijd is dit mijn favoriete winkel! De plog van die dag kan je hier lezen.

3♥ Gezellig een frozen yoghurt eten!

♥ Mijn date met Evy sloot ik gezellig af met een bakje koffie. Oké doordat ik veel Nederlandse bloggers volg begin ik echt de woordenschat over te nemen. Hebben jullie dat ook?

4♥ Ik ben zo verliefd op mijn maxi dress. Hopelijk kan ik hem dragen als ik op minivakantie naar Amsterdam ga!

♥ Banaan met druiven vind ik zo’n lekkere combinatie!

5♥ Op donderdag had ik een leuke dag met Gina. Elegante selfies niet? We zijn niet zo goed in normale foto’s nemen, maar ik vind het geweldig.

6♥ Gina had dit leuke hoesje voor haar iPhone en ik moest het gewoon ook hebben. Hup hup meteen naar de Pull & Bear. Ik won ook nog een leuke winactie op Beautytwist.be en zo ben ik weer 4 nieuwe hoesjes rijker.

♥  Antwerpen <3

7♥ Ik ben best wel trots op mijn haar. Laat een kappersbezoek nog maar even achterwege!

♥ Weer genieten van een lekker drankje.

8♥ Ik haalde mijn peplum sinds tijden weer uit de kast. Ik ben weer verliefd op het kledingstuk en ik wil mijn garderobe aanvullen met een nieuw exemplaar. Hmm en goede reden om een wishlist op te stellen. Wisten jullie dat één van mijn eerste artikels evenals een wishlist was voor peplums?

♥ Hier in combinatie met mijn nieuwe rok. Wat vinden jullie van deze combinatie?

9

♥ Vorige week zag ik ook deze prachtige MK staan in een lokale schoenenwinkel. Wie koopt mij deze? Ik denk dat Svenja deze handtas heeft en ik ben stiekem wat jaloers hihi.

♥ Voor het werk nog even lunchen met een lekker broodje.

De laatste dagen loop geïrriteerd rond door het slechte weer. De zon hoort lekker te schijnen maar in plaats daarvan loop ik met een jas rond. Hopelijk wordt het snel beter. Deze week ga nog een paar dagen bij een vriendin logeren en zaterdag weer werken.

En doen jullie al mee met mijn winactie? Je maakt kans op een verrassingspakket waarbij je zelf een MAC lipstick naar keuze mag kiezen. Deelnemen kan hier.

Bloglovin TwitterFacebookInstagram

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Denise

  Volgens mij is dat inderdaad dezelfde tas als Svenja! Heel lekker ziet die fronzen Yoghurt er uit <3

  24 juni 2015 at 09:48
 • Reply Simone

  Wauw, die michael kors tas is echt mijn droomtas. zo mooi, ook het kleurtje. ik vind je nieuwe maxi jurk ook erg leuk.

  24 juni 2015 at 10:13
 • Reply Maaike

  Oeh, wat ziet die koffie er heerlijk uit! En die MK tas, die wil ik oooook!

  24 juni 2015 at 11:21
 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  Wat een gezellige en leuke foto’s! Je foodfoto’s zijn heerlijk en die MK tas is een beauty!

  24 juni 2015 at 11:39
 • Reply Dionne

  Wat een leuke diary! Ziet er heel erg gezellig uit!

  24 juni 2015 at 11:42
 • Reply Michaela

  Die tas van MK is prachtig! Leuke foto’s 😉

  24 juni 2015 at 13:29
 • Reply Jennifer | JenniferZ

  Die mk tas is echt prachtig ;o Verder trouwens wel een erg leuke peplum!

  24 juni 2015 at 14:43
 • Reply bymarlayne

  Leuke foto’s! DIe maxi dress is zo leuk <3

  24 juni 2015 at 19:57
 • Reply jana

  Superleuke foto’s allemaal 😀 Ooh die MK tas!! 😀

  24 juni 2015 at 20:27
 • Reply Saraya

  Zoals altijd leuke foto’s meid, de maxi Dress staat je prachtig <3 X

  24 juni 2015 at 21:51
 • Reply Charlotte

  Je nieuwe lay-out is echt veel beter, zie ik nu. Ik hoef niet meer van links naar rechts te scrollen om je foto’s te kunnen zien. Geweldig! 😀 Alleen, op mijn mobiel blijft de menubalk op z’n plaats staan in het beeld, waardoor deze soms in de weg staat van de tekst. Maar dat is een detail.

  Je hebt er weer een paar leuke dagen opzitten, zie ik. Het ziet er echt leuk uit op de foto’s! Een peplum wil ik trouwens ook al een tijdje, maar ik ben te braaf qua styling. Dus ik weet totaal niet hoe ik dat zou moeten combineren…

  27 juni 2015 at 16:07
  • Reply melissa

   dankjewel charlotte! Een peplum is zeker de moeite waard om in je garderobe te hebben. en bedankt voor de tip, binnenkort ga ik er zeker een naar laten kijken, want zelf weet ik weinig af van de technische kant.

   28 juni 2015 at 23:07
 • Reply Natiza

  Die maxi dress staat echt super leuk! <3

  29 juni 2015 at 10:04
 • Leave a Reply