Follow:
Persoonlijk

Life as we know it #11: nieuwe lay-out, ontbijten en barnini

fgtyWat vliegt de tijd toch voorbij. Als deze Life As We Know It online staat zitten we alweer in de helft van juni. Afgelopen week vond er voor mijn blog een hoogtepunt plaats (vind ik persoonlijk). Je kan het waarschijnlijk al raden, mijn nieuwe lay-out. Benieuwd naar de rest van mijn week? Kijk dan zeker mee. 1♥De eerste helft van de week werkte ik nog van thuis uit om interviews uit te typen. Mijn werkdagje begon ik met een lekkere smoothie.

♥Mijn haar begint eindelijk de gewenste lengte te krijgen, maar het mag nog langer! Op mijn lippen draag ik ‘Keep It Classy’ van Maybelline.

2♥De tweede helft van de week was ik helaas ziek. Ik zat enkele dagen met een blaasontsteking. Hoe irritant is dat? Gelukkig had ik een pedicure en zijn mijn nagels weer superproof. 

♥Er kwam een outfitpost online. Ontzettend bedankt voor jullie lieve reacties <33♥Mijn nieuwe lay-out was voor mij toch wel mijn hoogtepunt. Op mijn vorige was ik zo uitgekeken en ik kan mijn geluk niet op met mijn nieuwe. Wat een simpele aanpassing toch kan doen met een mens. Ik vind het bloggen eens stuk aangenamer met mijn nieuwe lay-out. 

♥Weer enkele spulletjes bij de Action gekocht. Een mini shoplog volgt verder deze week. 
4♥Zondag ging ik gezellig met een vriendin ontbijten. Het was zeer lekker, maar er mocht wel meer variatie in het brood zijn. In de toekomst wil ik meer gaan ontbijten/brunchen. Ik vind het zo leuk om te doen.

♥Na het ontbijt gingen we gezellig nog iets drinken bij Barnini. Zeker een aanrader als je eens in Antwerpen bent.

Bloglovin TwitterFacebookInstagram

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Denise

  Lunchen en brunchen is inderdaad zo gezellig!

  15 juni 2015 at 09:02
 • Reply Rilana

  Leuk al die foto’s zo! En je nieuwe layout is erg mooi.

  15 juni 2015 at 11:35
  • Reply melissa

   Dankjewel x

   15 juni 2015 at 17:04
 • Reply Britt

  Leuk overzichtje!

  15 juni 2015 at 11:37
 • Reply Saraya

  Leuke foto’s, je lay-out is erg mooi 🙂
  X

  15 juni 2015 at 22:14
 • Leave a Reply