Follow:
Persoonlijk

Life As We Know It #10: Ikea, Foubert en Gent

Het is een lange tijd geleden dat ik zo een fijne week heb gehad. Ik had de perfect combinatie van werken en ontspannen. Afgelopen week ging ik eindelijk nog een keertje naar de Ikea en had ik enkele leuke dates met men lieve vriendinnen. Kijk je mee? 

fgfgfg

Afgelopen week werd ik echt superblij van het mooie weer. Ik hoop het dat het nog een hele tijd blijft duren!

1_10♥ Via mijn hogeschool doe ik een vakantiejob om interviews uit te typen. Hoe geweldig is het dat ik van thuis uit mag werken? Het is een werkje om soms te doen, maar niet altijd. Ik ben iemand die variatie nodig heeft.

♥ Dinsdag kwam mijn Naked 2 Palette toe. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik ben nog aan het twijfelen om er een review over te schrijven. Er zijn bestaan immers al veel reviews over het palette. Willen jullie een review?
2_10♥ Dinsdag ging ik met mijn vader naar de Ikea. Ik had immers een nieuwe bureaustoel nodig en voor de rest sloeg ik mij een voorraad geurkaarsen in. De opmaaktafel wil ik zo graag hebben. Helaas heb ik geen plaats meer op mijn kamer.

♥ Zo een keuken wil ik later in mijn huis!
3_10♥ Na de Zweedse balletjes kon ik niet weerstaan aan een stukje Zweedse chocoladetaart- heerlijk! Hmm wat leuk dat je er een Daim bijkrijgt.

♥Afgelopen week ging ik voor een roze look met bijpassend topje. Het was even wennen, want meestal ga ik voor nude kleuren op mijn ogen. Wat vinden jullie ervan?
4_10♥ Donderdag had ik afgesproken met een vriendin in Sint-Niklaas om naar de Foubert gaan. Op de heen-en terugreis lekker chillen met een goed boek. De laatste tijd doe ik er weer eeuwen over om een boek uit te lezen haha.

♥ Serieus hoe lekker ziet deze ijscoupe eruit? Het koste moeite om het helemaal op de krijgen, maar het is gelukt. Eigenlijk was het mijn avondeten. Als je ooit naar de Foubert gaat kan je beter niet te veel eten. Hmm die overheerlijke aardbeien!
5_10♥ Natuurlijk nog een selfie met mijn vriendinnetje Evy!

♥ Zaterdag ging ik heel de dag werken bij Action. Nadien was er bij mijn tante en peter een barbecue. Ze hebben enkele katten, waaronder deze lieve Sloeber. Ik vind het jammer dat ik zelf geen huisdieren heb.6_10♥ Zondag stond er een namiddagje Gent op het programma met mijn beste vriendin. We zien elkaar niet superveel, maar als we elkaar zien is het lachen geblazen. Ik blijf Gent zo een geweldige stad vinden! Stiekem mijn lievelingsstad van België.

♥ Chillen aan de Graslei met men lieve vriendinnetje Priscilla. Die dag heb ik ook geplogd en deze komt woensdag online.

Tot hiertoe ziet het weer er voor de komende dagen nog goed uit. Ik werk nog een paar dagen van thuis uit en ga lekker brunchen met een vriendin. Voor de rest zie ik wat de week brengt. Ik hoop terug wat meer te sporten, want dat ben ik weer uit het oog verloren.

Bloglovin Twitter Facebook Instagram 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Britt

  Leuk overzichtje!

  8 juni 2015 at 11:48
 • Reply Jolien

  Fijn overzicht! Die opmaaktafel en keuken zien er inderdaad echt mooi uit! 🙂

  8 juni 2015 at 15:01
 • Reply jana

  Leuke foto’s allemaal 😀 Vooral de Zweedse chocoladetaart ziet er zo lekker uit! 🙂

  8 juni 2015 at 20:03
 • Reply Liese

  Mmmm Zweedse chocoladetaart. En goooh, interviews uittypen, wat een tijdrovend taakje. Moest ik voor mijn thesis ook doen, maar als je er voor betaald wordt is het niet zo erg natuurlijk ^^

  8 juni 2015 at 22:54
 • Reply Saraya

  Zoals altijd leuke foto’s! Ik wil ook graag de kaptafel maar ik heb er ook geen plaats voor 🙁
  Ik ben zaterdag naar de Ikea geweest achter een Alex opbergkast voor mijn make-up!
  X

  8 juni 2015 at 23:55
 • Reply Pauline

  Oooh Foubert, daar wil ik echt eens heen! Ziet er zo lekker uit daar… 🙂 Gent is echt een topstad, ik hou van de Graslei!

  9 juni 2015 at 10:40
 • Leave a Reply