Follow:
Beauty

Let’s go ELF

5
Als iets mij blij kan maken is het wel kwalitatieve budget make-up. Ik kreeg de kans om kennis te maken met  ‘Eyes Lips Face’ en vandaag deel ik jullie mijn ervaring met enkele producten. Als je benieuwd bent naar de producten die ik heb gebruikt ,  lees dan zeker verder!

Het goekope make-up merk ‘Eyes Lips Face’ of kortweg ‘ELF’ is in blogland zeker gekend. Zelf had ik nog geen ervaring met hun make-up, maar daar is nu verandering in gekomen. Met de producten die ik uitzocht maakte ik en look en ik vertel je er graag mijn mening over.

2

Als eerste dit mooie ‘Eye Enhancing Eyeshadow’ palette waar ik tevreden mee ben. Deze is beschikbaar in 3 varianten en ik koos voor de  ‘Hazel/Green Eyes 2’. En wauw wat past het oogschaduwpalette bij de kleur van mijn ogen. Het palette bevat 6 kleuren met telkens een shimmer. Evenals vind ik de spiegel en de grote van het palette en enorm pluspunt. Het is klein waardoor je het makkelijk kan meenemen in je handtas.

3

De laatste tijd is mijn aantal blushes aan het toenemen. Van ‘ELF’ koos ik de blush ‘Tickled Pink’ met een zijdezachte finish. Wederom ben ik te vinden voor de compacte maar elegante verpakking. De blush vind ik persoonlijk ietsje tegenvallen. Ik vind de blush er iets minder roze uitzien dan verwacht en de pigmentatie had beter gekund. Zo kon ik het product niet echt vastleggen op mijn gezichtsfoto’s. Indien je enkele laagjes opbouwt krijg je wel een subtiel resultaat, maar ik heb liever een blush met iets meer pigment. Deze blush is in totaal 11 kleuren verkrijgbaar.

4

Een lippenstift mag natuurlijk niet ontbreken en maakt een look helemaal af. Mijn oog viel op de moisturizing lipstick in de kleur ‘Pink Minx’. De lipstick brengt makkelijk aan en droogt mijn lippen niet uit. Hij blijft ongeveer 2 à 3 uur zitten en nadien is bijwerken een must. Bij mij is het sowieso het geval dat ik mijn lippenstift na 3 uur bijwerk. Voor mij is deze lipstick echt een budgettopper! Tevens is het een perfecte kleur om nu te dragen.

1

En dit is de look die ik maakte met de producten. Op mijn gehele ooglid mengde ik de twee grijze kleuren uit het palette.  In mijn crease bracht ik de groene kleur en blende deze uit. De volgende keer ga ik de groene kleur iets meer opbouwen voor een meer intenser resultaat. Maar de kleurencombinatie vind ik perfect bij mijn ogen passen. Het is eens iets anders dan bruinachtige tinten. Helaas is de blush niet echt terug te vinden in de look. En zoals ik al zei vind ik de lipstick een toppertje! Ik laat nog even de pigmentatie zien van de producten.

6

Conclusie: Over het palette en de lippenstift ben ik zeer tevreden. Maar de blush is qua kleur voor mij een tegenvaller. Wel is deze nog in andere kleuren verkrijgbaar en waar ik zeker benieuwd naar ben. In de toekomst ga ik zeker nog producten van ‘ELF’ aanschaffen.

Wat is jullie favoriet product van ‘ELF’?

Bloglovin TwitterFacebookInstagram

Liefs Melissa x

* Dit artikel bevat producten die ik ontving, maar hebben geen invloed gehad op mijn mening

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Maaike

  Wat leuk dat je deze producten hebt mogen ontvangen! Ik vind vooral de lipstick onwijs mooi <3

  12 augustus 2015 at 09:59
  • Reply melissa

   Dankjewel! Ja het is echt een mooi zomers kleurtje 🙂

   14 augustus 2015 at 09:05
 • Reply Annette

  Ik heb een vloeibare highlighter van Elf die ik op het moment weer veel gebruik (in een poging tot strobing ;). Ze hebben inderdaad fijne producten. Wel lastig dat het alleen online te krijgen is want dat maakt kiezen soms moeilijk en kun je toch niet altijd helemaal de juiste kleur bepalen.

  12 augustus 2015 at 17:46
  • Reply melissa

   Ja dat vind ik ook wel jammer. En een vloeibare highlighter heb ik nog nooit gebruikt!

   14 augustus 2015 at 09:06
 • Reply Charlotte

  Zeer mooi! Ik wilde ook graag iets bestellen bij ELF, maar de verzendingskosten zijn me te hoog. Dan maar niet!

  13 augustus 2015 at 15:08
  • Reply melissa

   Misschien kan je samen met vriendinnen bestellen om de kosten te delen?

   14 augustus 2015 at 09:06
 • Reply Renate

  Je hebt er een mooie look mee gemaakt en de producten zien er mooi uit!

  14 augustus 2015 at 10:32
 • Reply Jana

  Ooh die lipstick vind ik ook mooi! 🙂

  15 augustus 2015 at 11:02
 • Reply Life As We Know It #18: Paper Towns, Sushi & Portfolio | Mellavieee

  […] ♥ Vorige week woensdag kwam er een artikel online met leuke ELF-producten. […]

  18 augustus 2015 at 10:47
 • Reply Saraya

  Mooie producten,vooral de lipstick ❤️
  X

  25 augustus 2015 at 19:53
 • Leave a Reply