Follow:
Persoonlijk

Lekker kletsen #2

Als jullie dit artikel lezen ben ik onderweg naar Antwerpen voor mijn herexamen. Hierdoor heb ik de laatste dagen enorm veel stress. Daarom is het weer tijd om mijn hart met jullie te luchten.

large (12)

Gelukkig heb ik maar 1 herexamen (Ethiek) en kan ik donderdagnacht ontspannen op vakantie vertrekken. De herexamen taak telt voor 75% en het mondelinge deel voor 25%. Voornamelijk de taak heeft mij bloed zweet en tranen gekost. Het was de eerste keer in mijn leven dat ik zoveel moeite had met een taak. Maar ik geloof erin. Het zou fijn zijn dat ik in september aan mijn laatste jaar kan beginnen ( ik doe de richting pedagogie van het jonge kind), zonder dat ik vakken moet meenemen

Na mijn herexamen staat er iets leuks op het programma. Ik ga met mijn vriendinnetje Gina lunchen om de laatste dingen voor Londen te bespreken. Het komt steeds dichterbij. Van 5 september tot 11 september vertoef ik in deze mooie stad. Oeps, dit gaat mij wel wat kosten maar ik heb het ervoor over. Weten jullie leuke hotspots in Londen?

large (14)

Tot en met half september zal het redelijk rustig zijn op mijn blog. Zodra ik terug ben van mijn vakanties wil ik wat meer bezig zijn met mijn blog. Zo ga ik meer informatie opzoeken voor een eigen domeinnaam, wil ik een betere lay-out en werken met een betere planning. Betere foto’s zitten er momenteel nog niet in.. Maar na mijn Londentrip kan het sparen voor een spiegelreflex beginnen (dat wordt even minder leuke uitjes plannen en naar het kruidvat gaan). Welke goede betaalbare spiegelreflex kunnen jullie mij aanraden? 

Momenteel heb ik echt nood aan vakantie. Ik kan niet wachten om donderdagnacht richting de Ardeche te vertrekken. In Frankrijk ga ik voornamelijk genieten van het mooie weer en lekker veel boeken lezen. Ik ga ook brainstormen voor mijn eigen Day Zero Project. In september ga ik hier dieper op in. Ook kan je half september mijn eerste winactie verwachten. Hou mijn blog dus zeker in de gaten.

Ziezo ik heb mijn gedachten weer kunnen delen. Het bloggen is voor mij een uitlaatklep geworden. Ik kan nu lekker ontspannen en van mijn vakanties genieten.

Wil je tijdens mijn vakanties op de hoogte blijven volg mij dan zeker op instagram en twitter.

Liefs Melissa x 

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Denise

  Wat een leuk kletspraatje! Ik heb zelf de Sony Alpha 58 als spiegelreflex camera, super handig en gebruik en redelijk budget! <3

  20 augustus 2014 at 09:03
 • Reply travelsuitcase

  Aaah zo jaloers! Ik zou naar Londen, maar wordt nu in januari hoop ik.. Ik ben bezig met een nieuwe camera, maar ik heb besloten een systeemcamera te nemen. De Samsung NX 30.

  20 augustus 2014 at 10:32
 • Reply beautycreatures1

  Ik was deze ochtend ook op weg naar mijn herexamen 😉 Hopelijk ging het goed! AAAh, Londen, ZALIG!! 😀

  20 augustus 2014 at 11:16
 • Reply Sylvana

  Fijn zo’n kletspraatje! Veel succes met je herexamen!

  20 augustus 2014 at 11:19
 • Reply Muriël

  Ik vind Londen prachtige. Eigenlijk zo’n beetje de bekende gebouwen bekijken. Overigens is het ook leuk om eens een museum te nemen, als je daar van houdt.
  Ikzelf heb een Nikon, alleen die is niet zo zeer ‘budget’.
  Succes met je herexamen! Liefs

  20 augustus 2014 at 11:36
 • Reply Bianca

  Hopelijk is je her een beetje goed gegaan alvast veel plezier op vakantie x

  20 augustus 2014 at 14:47
 • Reply thinkprettynl

  Leuk artikel! Heerlijk vooruitzicht ik ga zelf ook 5 t/m 12 sept op vakantie. Qua camera ben ik zelf fan van canon. Liefs

  20 augustus 2014 at 22:38
 • Reply saarenzo

  Leuk artikel! Londen is echt een geweldige stad. Echt bijzondere hotspots weet ik niet (alles is eigenlijk leuk), maar ik denk dat je het sowieso naar je zin gaat hebben 🙂

  20 augustus 2014 at 22:42
 • Reply Saraya Callewaert

  Leuke artikel!
  Ik wens je succes met je herexamens en een leuke reis 🙂
  Leuke blog heb je!
  Heb je dan meteen gevolgt!
  Ik zou ook zo graag een nieuwe lay-out willen!
  X liefs

  21 augustus 2014 at 12:30
 • Reply Kirsty

  Succes met je herexamen en alvast heel veel plezier in Londen! 🙂

  21 augustus 2014 at 14:27
 • Reply Muriël

  Nogmaals een reactie van mij haha. Ik heb je genomineerd voor de liebster award.
  http://weniverse.blogspot.nl/2014/08/liebster-award.html
  Liefs!

  25 augustus 2014 at 11:36
 • Reply Ines

  De instapreeks van canon vind ik wel fijn (of ja, die net iets erboven). 650D, 700D 🙂 En met een 50 mm 1.8 lens kom je al héél erg ver 😉

  19 september 2014 at 08:45
 • Leave a Reply