Follow:
Persoonlijk

Lekker kletsen #1

Wat haat ik ziek zijn. Ik dacht dat ik mij na 3 dagen platte rust beter voelde, maar dat was vannacht niet het geval. Daarom besloot ik toch een bezoekje te brengen aan de dokter. Het blijkt dat ik al enkele dagen een virus op bezoek heb. Vanaf woensdag mag ik weer gaan werken. Toch wil ik mijn blog niet verwaarlozen en had ik zin om een kletsartikel te schrijven. Gewoon even al mijn gedachten met jullie delen. Na al 3 dagen in bed kan ik dit zeker gebruiken.

large (19)

‘Today has been cancelled. Go back to bed.’ Ja zo voel ik mij de laatste dagen. Het lijkt alsof de tijd blijft stil staan, met mijn bed als enige vooruitzicht. Ik ben dan ook blij dat ik woensdag weer naar mijn vakantiewerk kan.  

Weten jullie dat ik zelfs nog niet naar de solden ben geweest door mijn vakantiewerk? Deze week is mijn laatste week bij de buitenschoolse opvang. Volgende week kan ik eindelijk eens naar de sales. Ik heb me wel voor genomen om niet veel te kopen, want in september ga ik naar Londen. Dus wil ik liever daar wat meer uitgeven. Als ik de komende weken dingen koop in de sales kunnen jullie zeker en  vast een shoplog verwachten. Hebben jullie nog leuke adresjes in Londen?

large (20)Ik zit al een tijdje met het idee om mijn haar te laten knippen. Vorige zomer liet ik het kort knippen. Tijd om weheartit af te speuren naar inspirerende nieuwe kapsels. Voor een pony ben ik minder te vinden, omdat ik een bril draag. In het verleden stoorde ik mij hier mateloos aan. Je mag binnenkort ook een artikel verwachten over mijn zoekresultaat qua leuke kapsels. Wat raden jullie mij aan?

BS0qpU2IMAAwUrjVorige zomer 

Maar ondertussen is mijn haar weer een heel stuk gegroeid.

Processed with VSCOcam with t1 presetDeze zomer

Zo dit was mijn eerste kletsartikel. Dit zijn zulke artikels waar ik gewoon aan begin zonder na te denken, met de bedoeling mijn denkpatronen even kwijt te kunnen. In de toekomst hoef je hierbij dus niet veel structuur te verwachten. Zelf vond ik het leuk om zo’n artikel te schrijven. Zoals je weet is schrijven niet mijn sterkste kant. Maar dat boeit mij niet veel, zolang ik het maar leuk blijf vinden om het te doen. Tijd om dit artikel af te ronden en nog wat uit te zieken.

Willen jullie in de toekomst nog kletsartikels?

P.S.: Van afgelopen week komt er geen diary omdat ik alleen maar heb gewerkt en ziek werd.

Je kan me wel altijd volgen op instagram voor updates.

Liefs Melissa x

(Bron foto’s)

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Kirsty

  Fijn zo’n kletsartikel! Wel balen dat je nog steeds ziek bent, heel veel beterschap nog!

  14 juli 2014 at 15:28
 • Reply beyoutifool

  Ik wens je veel beterschap! En hee.. je haar was ‘vorige zomer’ superleuk 😮 Zo een iets korter kapsel staat je goed! 😀

  14 juli 2014 at 18:04
 • Reply Infinity

  Wat jammer dat je nog steeds ziek bent!
  Lang haar heb ik altijd mooier gevonden.

  Liefs,
  Eva ♥

  14 juli 2014 at 18:22
 • Reply Gabriëlle

  Je haar is super mooi! Ik ben er echt jaloers op!

  14 juli 2014 at 18:23
 • Reply Sylvana

  Wat vervelend zeg dat je een virus hebt.. Ik hoop dat je je snel beter voelt, beterschap! Verder is het een leuk artikel om te lezen :)!

  14 juli 2014 at 19:37
 • Reply Maaike

  Leuk artikel, heel veel beterschap gewenst! Adresjes in Londen: neem zeker een kijkje bij Selfridges, Liberty en de Engelse drogisterijketen Boots! Deze winkels vond ik het allerleukst! 🙂

  14 juli 2014 at 20:24
 • Reply Mme Sophistique

  oho Londen is echt mijn favoriete stad! voor beauty: Space NK en Liberty (en vooral het merk Antipodes eens checken bij Liberty). Verder moet je absoluut de thee en chocolademelk van Whittard eens proberen, ik geloof dat er een winkeltje van is in de buurt van regent street

  14 juli 2014 at 22:03
 • Reply ryanne

  zo’n artikeltje is altijd leuk! en ik vind je haar juist heel mooi zo <3 .. heel veel beterschap!

  14 juli 2014 at 22:50
 • Reply lovingyourlifenl

  Leukk z’n artikel, beterschap! Ik vind je haren mooi zooo.

  14 juli 2014 at 23:40
 • Reply svenja

  Leuk zo een artikel, zeker vaker doen. Ben benieuwd wat je uiteindelijk met je haartjes gaat doen, altijd zo een lastige beslissing!

  14 juli 2014 at 23:42
 • Reply iscreambeauty

  Beterschap nog!

  15 juli 2014 at 07:48
 • Reply iliveformydreams.com

  Erg leuk artikeltje. Beterschap, zelf ben ik ook sinds gisteren ziek 🙁

  15 juli 2014 at 10:20
 • Leave a Reply