Follow:
Lifestyle

Lekker In Bad Met Lush

1

Maandag besloot ik een bezoekje te brengen aan de Lush. Uiteindelijk ging ik geslaagd naar huis met heerlijke bath bombs en bubble bars. Kijk je mee naar wat ik allemaal heb gekocht?

* Ik ga de bath boms en bubble bars hier niet uitgebreid reviewen. Voor wat informatie heb ik de productbeschrijving genomen die te vinden is op de website van Lush.

Intergalactic- Bath Bomb

“Opwekkend en verfrissend, wanneer je toe bent aan een oppepper is Intergalactic een fantastische keuze. Grapefruit en pepermunt geven je humeur een echte boost! Cederhout en vetiver voegen een houtachtige nooit toe.”

2

Pop In The Bath – Bubble Bar

“Vrolijk bloemetje om lekker mee te badderen. Oorspronkelijk geïnspireerd door Mary Poppins, een nanny die we allemaal wel hadden willen hebben. Of nog steeds, als het huis weer eens een chaos is, je geen schone sokken meer hebt en de hond nodig een rondje om moet. Gelukkig hebben we Pop In The Bath. Even op adem komen in bad met de heerlijke geuren van bergamot, citroen en mandarijn. We hebben ze in verschillende kleuren maar ze ruiken allemaal lekker. Verkruimel een stuk bubble bar onder de lopende kraan voor een bad vol heerlijke bubbels.

3

Bar Humbug – Bubble Bar

“Best heftig, die feestdagen. Voor de mensen die er niet direct van van zijn (Scrooge?) hebben we Bar Humbug gemaakt. Dragon en venkelolie reinigen en ontspannen. Illipeboter verzacht je huid en de geur is heerlijk, lekkere zoethout! Dus als je al die vrolijkheid even niet kunt hebben, ga je lekker in bad zitten met Bar Humbug, die frons verdwijnt zo!”

4

Cinders – Bath Bomb

“Er was eens een uitvinder die verlangde naar een heerlijk verwarmend bad…En dus ontwikkelde bij Cinders! Wanneer je met Cinders in bad stapt dompel je je onder in een warm bad met kaneel, zoete sinaasappel en de etherische olie van amandel, alsof je wegkruipt bij de open haard met een lekker glas gluhwein. En al je heel stil bent hoor je het haardvuur knapperen.”

5

Butterbear – Bath Bomb

“Cacaoboter zorgt voor een cremig, zacht bad dat je huid geweldig verzorgt en voedt. Butterbear heeft dezelfde vanille-geur als Butterball. Maar dan in de vorm van een gezellige beer, berelekker badderen!”

6

Magic Wand – Bubble Bar

“Met die magische toverstafje van Snow Fairy tover je je bad om tot een suikerzoet bubbelsprookje! Zwaai het stafje een paar keer door je badwater voor heerlijk zoet schuim. Heb je genoeg bubbels? Leg dan weg en laat het goed drogen tot je weer behoefte hebt aan een ander bad vol magie.”
7

Ik kan niet wachten om te badderen met deze prachtige producten. Ik ben het meest benieuwd naar Magic Wand en Cinders. Hmm kaneel en amandel zijn twee favoriete geuren, die ik deze tijd van het jaar graag ruik. Cinders, Bar Humbug, Butterbear en Magic Wand komen uit de wintercollectie. Dus koop deze zeker voor de winter voorbij is, als je deze wil proberen.

Laat gerust bij de comments achter over welke bath bomb of bubble bar je een review wil.

Bloglovin TwitterFacebookInstagram – Youtube 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

20 Comments

 • Reply Marie

  Oh dat zijn zo’n leuke producten allemaal! Ik ben ook wel benieuwd naar die magic wand 🙂

  18 november 2015 at 06:43
 • Reply thebeautyblognl

  oooohhh heerlijk!

  18 november 2015 at 07:01
 • Reply Simone

  Die foto’s!! ik wil direct alles hebben. butterbear is mijn favoriet. Ik ben verder heel benieuwd naar bar humbug!

  18 november 2015 at 10:26
 • Reply Ina

  Dat beertje! cute!

  18 november 2015 at 15:01
 • Reply Lizzy

  Ze zien er allemaal erg prettig uit! Ze weten de bruisballen zo mooi te maken, dat het zonde is om te gebruiken! Zelf heb ik niks van Lush, maar ik heb wel ooit een lipscrub gehad die heel prettig was!

  18 november 2015 at 16:06
  • Reply melissa

   ik vind het ook zonde om te te gebruiken. Maar zodra je ze gebruikt in bad is het zo heerlijk 🙂

   19 november 2015 at 14:46
 • Reply dresses and daisies

  Zaaalig!

  18 november 2015 at 16:26
 • Reply Ellen

  Leuke aankopen! cinders is één van m’n favorieten!

  18 november 2015 at 19:24
 • Reply jana

  Hele mooie foto’s 😀 Dit lijken mij zo heerlijke Lush product voor mee in bad te duiken 😀 x

  18 november 2015 at 19:47
  • Reply melissa

   dankjewel x

   19 november 2015 at 14:46
 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  Oeh wat heb je veel ‘lekkers’ gekocht. Ik heb geen bad, dus kan dat soort producten niet gebruiken helaas!

  18 november 2015 at 21:34
 • Reply evelien

  oooh wat een heerlijke producten! Ik ben zo gek op lush, ik vind de nieuwe collectie ook heel mooi. <3

  19 november 2015 at 18:56
 • Reply Saraya

  Ooo heerlijk! Vooral het Magic wand ziet er leuk en Girly uit 🙂
  X

  19 november 2015 at 21:47
 • Reply Sofie - FieFood

  Ooh, Lush! Die bath bombs en bubble bars zien er altijd zo leuk en kleurrijk uit. Jammer genoeg hebben wij geen bad thuis en kan ik ze nooit uittesten. Ik hou daarentegen echt van hun zepen! Liefs, Sofie

  20 november 2015 at 10:27
 • Reply Vanessa

  Wat een heerlijke spulletjes allemaal! Ik heb laatst nog een bestelling gedaan bij Lush. Nu heb ik wel een beetje spijt dat ik de Intergalactic en de magic wand niet heb besteld want die lijken me ook heel fijn. Geniet van je producten!

  20 november 2015 at 17:48
 • Reply Jolien

  Ooh wat zien ze er allemaal fantastisch uit!

  20 november 2015 at 17:50
 • Reply Jana

  Ik vind die allemaal zo leuk!

  20 november 2015 at 22:07
 • Reply Rebecca

  Ah het liefst kijk ik dit soort artikels niet, want ik heb geen bad en dan word ik stik jaloers hihihi
  prachtige foto’s!

  22 november 2015 at 13:27
 • Reply Life As We Know It #28: Lush & Veel Series |

  […] kwam de shoplog online. Ik weet echt niet welke ik eerst moet gebruiken. Welke is jullie […]

  23 november 2015 at 06:07
 • Reply Natasha Verdienen

  Die staf van snowfairy moet ik hebben!

  30 november 2015 at 00:50
 • Leave a Reply