Follow:
Persoonlijk

Laten we eens persoonlijk gaan

12033374_10207199864053509_1222450854_n

Ik vind het altijd leuk om de persoon achter een blog beter te leren kennen. Vandaag komen jullie te weten waar ik een hekel aan heb, wat ik later wil bereiken en waar ik dolgraag op vakantie wil. Lees je mee?

Een paar dagen geleden werd ik door Gina getagd voor de Liebster Award. Aangezien ik deze een hele tijd geleden al eens deed geef ik vandaag mijn antwoorden op haar vragen. Op deze manier leren jullie mij ook weer wat beter kennen!

Lees je graag? Zoja, wat zijn/is (enkele) van je favoriete boek(e)n?

Ik hou van lezen! Wel komt het vaak voor dat ik eerder leesperiodes heb (bijvoorbeeld tijdens de zomer). Op dit moment lees ik iets minder en ben ik het Dagboek van Anne Frank aan het lezen. Ik kan jullie al vertellen dat het een aanrader is. Mijn favoriete boeken zijn die van John Green en met het oog op The Fault In Our Stars (ook lievelingsfilm hihi) en Looking For Alaska.

Ben je eerder voor films of series?

Zeker en vast series! Al heel mijn tienerjaren ben ik een frequent seriekijker. Ik kan mij zo meeleven in het verhaal en met de personage’s. Natuurlijk hou ik ook enorm van films. Daarom begon ik op mijn blog met de rubriek ‘Film op zaterdag’. Een tijdje geleden vulde ik ook de tv-serie tag in waar je meer te weten komt over mijn grootste favorieten!

Als je voor de rest van je leven twee dingen mocht eten, wat zou het zijn?

Op één staat zeker sushi. Op sushidate gaan met vriendinnen is één van de dingen die ik het liefst doe. En het tweede zijn aardbeien. Tijdens de zomer kan ik mij er dood in eten. Wel moet ik zeggen dat ik wel minder zot ben van aardbeienijs of milkshake. Geef mij maar de pure aardbeien!

12007200_10207199863733501_2139211365_n

Ben je eerder voor de winterse festiviteiten of zomerse festiviteiten?

Mijn voorkeur gaat zeker uit naar de overheerlijke terrasjes en picknicks tijdens de zomer. Is het een zomerse dag ga je gewoon naar supermarkt inkopen doen , en hup je kan gaan picknicken. Volgende zomer wil ik dit zeker vaker doen. Maar qua gezelligheid heb ik liever de winterse feesten. Gezellig de lichtjes aan en de heerlijke winteredities bij Starbucks – hmm heerlijk!

Waar heb je een absolute hekel aan?

Ik haat het als mensen je niet de tijd geven om deftig van het openbaar vervoer te stappen. Staan ze daar al te duwen om op te stappen, terwijl jij er nog af moet. Tgrrr dat haat ik echt. Evenals haat ik het als ze bij de NMBS de vertragingen niet afroepen en je voor minuten stilstaan met de trein. Dus ik heb voornamelijk struggles met het openbaar vervoer! Ik moet wel zeggen dat ik compassie heb met de medewerker die het twitter account  van de NMBS moet onderhouden.

Reis je graag of ben je eerder een huismus?  

Ik moet toegeven dat ik vaker het huis wil uitkomen. Recent ga ik wel eens vaker uit met een goede vriendin en volgende week staan er weer dingen op de agenda. Maar met uitgaan bedoel ik niet enkel feesten, maar ook gezellig uiteten,  cinema, shoppinguitjes met vriendinnen,… Natuurlijk moet ik zien wat financieel voor mij haalbaar is. En ja soms koop ik liever een beautyproduct in plaats van enkele cocktails. Het is dus een aspect van wikken en wegen.

Dit houdt ook in dat ik liever meer zou willen reizen. Maar al mijn geld sparen voor enkel te reizen kan ik niet. Ik wil buiten reizen ook nog andere leuke dingen doen met vriendinnen. Daarom heb ik met mezelf afgesproken om per jaar twee kaar op vakantie te gaan. Dit zijn meestal wel citytrips. Vorig jaar ben ik bijvoorbeeld naar Stockholm (studiereis school) en Londen geweest. En dit jaar weer naar Londen en voor het eerst naar Amsterdam. Het moet dus niet altijd ver te zijn. En 31 december vertrek ik weer richting Londen om nieuwjaar te vieren. Later als ik ga werken wil ik wel sparen voor verdere en langere reizen!

12026568_10207199863973507_1859864337_n

Wanneer je op reis gaat, ben je dan een avontuurlijke reiziger of lig je liever gewoon aan het zwembad/op het strad? 

Ik kan zeggen dat ik de voorkeur heb voor citytrips. Hele dagen aan het zwembad of strand liggen is niets voor mij. Het is wel eens leuk, maar niet voor een hele vakantie. Ik zal dus niet snel een All-in hotel boeken in Turkije.  In de toekomst wil ik wel meer avontuurlijke reizen maken. Zo wil ik zeker door Scandinavië trekken en er bijvoorbeeld gaan wildkamperen in Zweden.

Wat zijn de top 3 bestemmingen waar je nog naartoe wilt reizen?

New York, Lissabon en Barclona! Lissabon of Barcelona hoop ik volgend jaar te doen (en het liefst alle 2). Zodra ik ga werken is New York de eerste verdere bestemming waarvoor ik ga sparen. Dit zijn echt de drie steden die ik in de nabije toekomst het liefst wil ontdekken. Natuurlijk zijn er nog veel meer andere bestemmingen.  Ik ben ooit wel eens één keer in Barcelona geweest en dat was voor 1 dag. Samen met een vriendin vertrok ik vanuit Malgrat De Mar met de trein voor een dag richting Barcelona. Snel werd het duidelijk dat één dag niet genoeg was. En op de terugweg zaten we nog op de verkeerde trein haha!

Waar kan je echt geen ‘nee’ tegen zeggen?

Tegen mijn oma <3 Mijn oma betekent echt alles voor mij en heeft meer voor mij gedaan dan mijn eigen moeder. Ze heeft mij praktisch grootgebracht. Als mijn oma mij iets vraagt kan ik echt geen nee zeggen. Dit uit zich voornamelijk in kleine dingen. Als ik op bezoek ga staat heel de koekenkast uitgestald haha. Zo lang mijn oma er is wil ik van de tijd profiteren!

10743548_10204680426589147_74451757_n

Wat hoop je zeker te bereiken in je leven? 

Ik denk dat dit echt de cliché dingen zijn. In de nabije toekomst is dit voornamelijk een job die ik met hart en ziel doe en natuurlijk een leuk toekomstig lief. Naar later toe zou ik graag in een niet al te groot huis wonen dichtbij Antwerpen of Gent. En natuurlijk wil ik ook graag kinderen. Als ik ergens blij van wordt zijn het kleine kinderen. Ik studeer ervoor en ik kan stiekem niet wachten tot ik later mijn eigen kinderen heb (stiekem heb ik al een naam).  Trouwen is dan weer iets dat ik niet wil. Ik vind het leuk om anderen te zien trouwen,maar voor mezelf zegt het mij niks!  Eigenlijk wil ik gewoon gelukkig en gezond zijn (oké, hoe cliché klinkt dit?). Natuurlijk zou ik het super vinden dat ik binnen x-aantal jaren nog met veel plezier aan het bloggen ben en leuke blogvriendinnen heb gemaakt!

Welke blogposts lees je het liefste?

Ik lees eigenlijk allerlei artikels graag. Dit vind ik nog de moeilijkste vraag van allemaal haha! Wel lees ik het makkelijkst artikels waar er foto’s bijstaan en de tekst goed in alinea’s is ingedeeld. Misschien moet ik binnenkort mijn favoriete blogs eens delen.

Ik hoop dat jullie dit uitgebreidere persoonlijke artikel leuk vonden en mij weer iets beter kennen. Alvast bedankt voor het lezen!

Bloglovin TwitterFacebookInstagram

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Maaike

  Wat een leuke tag om te lezen! Naar New York gaan wil ik ook nog erg graag <3

  18 september 2015 at 09:24
 • Reply Jana

  Dat van die ongeduldige mensen bij het openbaar vervoer is zo herkenbaar! Ik voel ze dan al ‘drummen’ achter mij maar dan haast ik me expres niet :p Alsof het van levensbelang is dat ze als eerste op de trein zitten, tsss! #frustraties haha

  18 september 2015 at 10:53
 • Reply Versatile Eva

  Ik ben ook dol op lezen! John Green is echt een heel goede schrijver! Oh, wat lief, je omaatje! Ik herken het wel, de koekjeskast die uitgestald staat!

  18 september 2015 at 16:52
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Leuk omn je zo wat beter te leren kennen!

  18 september 2015 at 21:29
 • Reply Naomi in Wonderland

  Hele fijne tag en wat een prachtige foto van jou en je oma! Echt zo lief!

  19 september 2015 at 12:06
 • Reply Michaela

  Die irritatie van het openbaar vervoer is zo herkenbaar! 😉

  20 september 2015 at 10:11
 • Reply Zoë

  We hebben alleszins dezelfde levensdroom ongeveer 😉 inderdaad vrij standaard, maar daarom niet minder mooi!

  20 september 2015 at 18:37
 • Reply saskia

  Wat leuk om allemaal te lezen. Sushi en aardbeien vind ik trouwens een ontzettend goede keuze 🙂

  26 september 2015 at 12:47
 • Leave a Reply