Follow:
Varia

Ik waag het op YouTube

boemaVandaag is het een historische dag in mijn blog en YouTube leven. Het was al een tijdje aan het kriebelen om zelf filmjes te maken en online te plaatsen. Maar telkens hield er mij iets tegen. Gisteren uit het niets begon ik spontaan een unboxing te filmen. ‘Mellavieee’ is vanaf nu ook te vinden in de wondere wereld van YouTube.  

Op dit moment is mijn kanaal nog een totale (lege) chaos, maar daar komt in de toekomst verandering in. Iedereen moet ergens beginnen! Zo zullen er in de toekomst meer filmpjes verschijnen en onder andere ook vlogs. Wel ga ik niet werken met een vast uploadschema. Ik post gewoon wanneer het mij uitkomt. Natuurlijk zou ik het leuk vinden al je je abonneert op mijn kanaal <3

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Annette

  Heerlijk die scentchips, ik heb er een artikeltje over op mijn blog (was mijn eerste blogartikeltje :)) Leuke spulletjes. En zeker niet slecht hoor voor een eerste filmpje

  25 september 2015 at 18:29
  • Reply melissa

   Ik ga het artikel zeker een keertje opzoeken en dankjewel 🙂

   25 september 2015 at 20:05
 • Reply jana

  Heel erg leuk je eerste filmpje. Ik heb me alvast geabonneerd op je kanaal 😀

  25 september 2015 at 20:23
 • Reply Sarah

  Hey Girl! Ben echt blij dat je blij bent met je pakketje! Echt geniet er verder van 🙂 De scentchips dien je in een kaarsbrander te leggen en in de kaarsbrander is er een compartiment voor waxinelichtjes. Wanneer je deze aansteekt, zal de warmte de scentchips doen smelten en zo een geur doen verspreiden in je kamer 🙂

  Oh en mijn blog is Sarahmari.com de andere is mijn Engelse blog :d

  25 september 2015 at 21:51
 • Leave a Reply