Follow:
Lifestyle

Ik ga naar Amsterdam en Rotterdam

Deze zomer in juli ga ik met mijn vriendinnetje Gina een paar dagen naar Amsterdam en Rotterdam. Ik kan niet wachten om deze prachtige steden te ontdekken. We willen er een leuk uitje van maken een daarom hebben we jullie tips nodig.

d72633f41b492e42985c17783d7b109a

Bron

We zijn van plan om 2 dagen in Amsterdam te overnachten en van daaruit door te reizen naar Rotterdam evenals voor 1 of 2 nachten. Ik kan haast niet wachten om te vertrekken. Ik en Gina hebben al wat gebrainstormd over wat we willen doen. In Amsterdam gaan we zeker naar het Anne Frank Museum en het Vondelpark. Voor Rotterdam staat de Markthal op het programma.

563958342a3d08f34aa505bbc32489c8

Bron

Omdat er zoveel leuke dingen te doen zijn in de steden vinden we het moeilijk om te kiezen. Dus welke dingen moeten we zeker gedaan hebben in Amsterdam en Rotterdam? Laat het zeker achter bij de comments! Sowieso dat we eens bij een Bagels & Beans gaan eten. Ik vind het jammer dat dit niet in België zit. Tips omtrent het openbaar vervoer en goede accommodaties om budget te overnachten (bv. hostels) zijn zeer welkom.

Wat is jullie favoriete hotspot in Amsterdam of Rotterdam?

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Tamara

  In Amsterdam is er een stayokay net aan het Vondelpark, zeer mooie kamers en een perfecte lokatie. En qua prijs valt deze goed mee

  19 mei 2015 at 15:12
 • Reply Charlotte

  Wij hadden een ideaal appartementje via Airbnb gevonden in Amsterdam. Niet te klein, lekker gezellig én super dicht bij het Damplein. 90 euro per nacht. We maakten ons ontbijt en avondeten zelf, ’s middags gingen we ergens eten, tijdens het wandelen. Het Anne Frank-huis is zeker de moeite, maar moet je wel op voorhand reserveren. Of daar staan voor de openingsuren. Verder vond ik de omgeving van het Rijksmuseum heel mooi en hebben we veel rond de grachten gewandeld, omdat we aan één van deze grachten ons appartementje hadden. 🙂 Dus dat is zeker de moeite. Verder hebben we ook een paar keer de winkelstraat doorlopen en hebben we de Bijenkorf bezocht. Heel leuk!

  19 mei 2015 at 15:29
 • Reply jana

  Wat leuk! Ik ga ook naar Amsterdam, dus echt tips kan ik niet geven. Ik kan zelf wat tips gebruiken 😀

  19 mei 2015 at 19:59
 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  Aaah gezellig! De Markthal is zeker leuk. Ik heb niet echt tips voor deze steden haha. Ga er niet zo vaak heen 😉

  19 mei 2015 at 21:53
 • Reply Saraya

  Wat leuk!
  Ik heb geen tips want ben er zelf nog niet geweest 🙂
  Ik hoop voor volgend jaar dat ik eens naar Londen ga, maar eerst de verbouwingen verder doen in ons huis 😉
  X

  19 mei 2015 at 22:45
 • Reply Irma

  Wat leuk dat jullie dat gaan doen! Ik vind Amsterdam ansich al een hele hotspot, haha. Veel plezier alvast!

  20 mei 2015 at 19:49
 • Reply Florentine

  Wat gaaf!!! ♥
  Amsterdam is mijn favoriete stad, maar de markthal in R’dam is ook wel erg leuk..!
  Ben benieuwd naar je ervaringen 🙂

  25 mei 2015 at 00:08
 • Leave a Reply