Follow:
Varia

Ik ben terug + spam your artikel #1

Sinds deze ochtend ben ik terug uit het mooie Londen. Ik wou dat ik er voor eeuwig kon blijven, maar helaas is het weer tijd voor de realiteit. Natuurlijk heb ik het bloggen en artikels lezen gemist. foto (1) Met zekerheid kan ik zeggen dat ik verliefd ben geworden op Londen! Ik heb er lekker geshopt en de leukste bezienswaardigheden bezocht. Jullie kunnen binnenkort een shoplog, een fotoverslag en een leuk extraatje verwachten. Zou de bovenstaande foto een hint zijn?

Omdat ik een hele week bijna geen artikels heb kunnen lezen mogen jullie lekker spammen. Per blog maximum 3 artikels. Dus meiden laat jullie volledig gaan. Je kan zeker en vast een bezoekje van mij verwachten! Na 3 maanden zomervakantie begin ik maandag weer met school. Dat zal even wennen worden. Ik ga dus nog volop genieten van het komende weekend.

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Ann ages gracefully

  Bedankt. Mijn blog vind je op http://annagesgracefully.com Ik hoop dat je komt kijken en mij wilt volgen via bloglovin. Ik plaats 3x per week een artikel over beauty, fashion, boeken, lifestyle.

  12 september 2014 at 18:43
 • Reply Denise

  Wat leuk dat je weer terug bent uit Londen! Ik ben Denise en op mijn persoonlijke blog http://www.beautybydenies.nl post ik iedere dag minimaal een artikel. Deze kan gaan over beauty, fashion maar ook over mijn persoonlijke leven, eigenlijk alles wat me inspireert! Afgelopen weken heb ik een rondreis gemaakt door Amerika en hier raak ik niet over uitgepraat. Je vindt dan ook veel foto’s en artikelen terug op m’n blog. Het lijkt me leuk als je eens een kijkje neemt! Liefs, Denise

  12 september 2014 at 19:06
 • Reply Mariëlle

  Wat leuk dat je terug bent en dat we mogen spammen! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer! Elke dag komt er een artikel online over een van deze onderwerpen. Ook ben ik te vinden op Youtube: Mariëlle M. & ik ben verslaafd aan Instagram: gekopmakeup. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen! Liefs Mariëlle

  12 september 2014 at 19:08
  • Reply mellavieee

   Ik ga zeker en vast een kijkje nemen op je YouTube en op instagram volg ik je al 🙂

   12 september 2014 at 20:35
 • Reply Infinity

  Londen is een mooie stad om te bezoeken!
  Ik ben er al geweest, en ik ga zeker en vast eens terug gaan!

  12 september 2014 at 19:48
 • Leave a Reply