Follow:
Lifestyle

Het Leed Dat 4G Heet

1Smartphones, wifi en mobiel internet zijn drie dingen die vandaag niet meer uit ons dagelijkse leven weg te denken zijn. Mensen willen overal bereikbaar zijn , hun vrienden via sociale media op de hoogte houden en zo veel meer. Als je wifi hebt is dit zeker geen probleem. Gelukkig bestaat er 4G maar dat heeft een keerzijde…

… rip mijn batterij! Toen ik in december 2013 mijn iPhone 5S kocht ging er een nieuwe wereld voor mij open. Ik was nog meer als voordien te vinden op sociale media en gebruikte non-stop de camerafunctie. Zo kon ik een hele dag foto’s nemen in Stockholm en Londen en gebruikmaken van wifi hotspots zonder dat mijn batterij na 3 uur plat was. Ik moet wel zeggen dat ze in die twee landen wel meer wifi gelegenheden hebben dan in België.Doordat er naar mijn mening te weinig wifipunten zijn in dit Belgenlandje ( de NMBS mag snel komen met de wifi op de treinen), moet je al sneller je 4G aanleggen.  Tja dan duurt het zeker niet lang voor je je batterij in dalende lijn ziet dalen.

1461961_10208321561015232_241318631_nNeem nu zoals als gisteren. Ik had om iets na 11 uur afgesproken met een vriendin om te gaan lunchen in Antwerpen. Om 10 uur neem ik de trein richting Mechelen om daar over te stappen. Kom ik daar toe zijn alle treinen richting Antwerpen afgeschaft. Gelukkig had ik meteen een bus (waar ik 90 minuten moest opzitten). Mijn frustraties wil in  meteen delen op sociale media. Maar je kan het  al raden: er is geen wifi! En ik kon de verleiding niet weerstaan om mijn 4G af te laten. Uiteindelijk zijn we heerlijk gaan lunchen en gaan koffie daten. Natuurlijk wou ik het lekkere eten en interieur delen via snapchat. Wat ervoor zorgde dat mijn batterij echt bijna dood was. Oeps en nadien had ik nog 2 uur les en ik zou pas rond 7 uur in de avond thuis zijn. No way dat mijn batterij deze dag zou overleven. Maar gelukkig is er mijn redder in nood…

2… mijn externe batterij. Een geschenk uit de 1000 als je het mij vraagt. Ik kan ermee mijn gsm anderhalve keer mee opladen (tip: probeer tijdens het opladen wel van je gsm te blijven) en ik ben van de stress verlost om met een platte smartphone rond te lopen. Want stopcontacten kan je ook niet overal vinden. Een minpunt aan de externe batterij is dat het een drietal uur duurt voor hij zelf is opgeladen. En indien er een stopcontact in de buurt is opteer ik dat nog altijd boven een externe batterij. Maar mijn nieuwe aanwinst van gsmbatterij.be is niet meer uit mijn handtas weg te denken.

Gebruiken jullie een externe batterij? 

Bloglovin Twitter Facebook Instagram Youtube 

Liefs Melissa xx

Dit artikel bevat een samenwerking, maar heeft geen invloed gehad op mijn mening.

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply saskia

  Ja handig he! Ik heb er ook een en als ik het niet vergeet om mee te nemen ben ik er heel blij mee haha:)

  11 maart 2016 at 10:43
  • Reply melissa

   ik zou echt niet meer zonder kunnen!

   11 maart 2016 at 20:27
 • Reply Saraya

  Handig hé, ik kan niet meer zonder 🙂
  X

  11 maart 2016 at 21:19
 • Reply Sarah

  Super handig zo’n externe batterij. Zeker op vakantie. Een echte must-have!

  11 maart 2016 at 21:38
  • Reply melissa

   Bij mij is het zo erg dat ik er op vakantie al twee meeneem 🙂

   12 maart 2016 at 21:44
 • Reply Lisa

  Ik heb er nog geen. mijn Iphone gaat nog steeds een dikke dag mee. Gelukkig Ik doe er echt alles mee incl. Muziek luisteren. Maar als ik er één nodig ga hebben dan komt hij er zeker ;).

  13 maart 2016 at 09:33
  • Reply melissa

   Oh wat heb jij geluk! Wou dat mijn batterij ook nog langer meeging 🙂

   13 maart 2016 at 11:57
 • Reply sammie

  Ik heb ook een externe batterij en dat is inderdaad super handig! Zou ook niet meer zonder willen, hij zit altijd in m’n tas 🙂

  16 maart 2016 at 09:24
 • Leave a Reply