Follow:
Beauty

Hema – Soft Matt Lipbalm

Als er de laatste tijd een beautyproduct scoort van Hema is het wel de Soft Matt Lipbalm. Ook ik kon de verleiding niet weerstaan en nam 2 exemplaren mee naar huis. Kijk je mee?

1

Op heel wat blogs en instagramaccounts heb ik deze lipproducten voorbij zien komen. Toch wil ik nog mijn mening over deze pareltjes met jullie delen.

2Daar stond ik dan in de winkel met mijn arm vol swatches. Het duurde even voor ik kon kiezen welke ik mee naar huis zou nemen. Uiteindelijk koos ik voor de nummers 2 en 3.  Ik vind het nog steeds jammer dat de Hema geen namen gebruikt voor hun producten. Dat maakt het juist iets leuker.

13De verpakking vind ik er simpel maar leuk uitzien. Als je de lipbalm in de winkel koopt zit er nog een plastic rond. Wat ik positief en hygiënisch vind. Zo weet je dat er nog niemand aan het product heeft gezeten. Wel had ik moeite om de plastic te verwijderen, dat ik er een beetje geïrriteerd  van werd. Dat is waarschijnlijk mijn lompe zelf.

15Zoals je ziet is nummer 2 een oudroze kleur en nummer 3 heel opvallend roos (kleuren beschrijven is niet mijn sterkste punt). Ik vind de lipproducten makkelijk aanbrengen door de niet zo scherpe punt. Ze glijden als het waren zacht over de lippen.

De textuur van de lipbalms zijn matt, wat ervoor kan zorgen dat de lijntjes van je lippen extra geaccentueerd worden. Van tevoren je lippen scrubben (met bijvoorbeeld een libscrub van Lush) en insmeren met lippenbalsem is zeker aan te raden.

7Hier draag ik nummer 2 en ik ben er helemaal weg van. Persoonlijk vind ik dit een kleur dat goed bij mij past. Het is een kleur dat ik ook zeker veel in het najaar zou dragen

11Het felle roze nummer 3 was voor mij toch even wennen. Toch zal ik dit kleur met plezier dragen op mooie zonnige lente- en zomerdagen. Over de houdbaarheid ben ik zeker de spreken. Een hapje en een drankje overleeft het zeker, maar na een grote maaltijd zou ik toch wat bijwerken.

Hebben jullie al en Soft Matt Lipbalm van Hema?

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

21 Comments

 • Reply Michaela

  Ik vind ze echt zo leuk! Moet dringend eens langs Hema 😉

  15 april 2015 at 07:12
 • Reply Kristina

  Ik kon ook niet kiezen tussen al die mooie kleuren! Maar jij hebt een goeie keus gemaakt, het staat je goed 🙂

  15 april 2015 at 09:10
 • Reply Mariëlle

  Ik vind deze balms echt zo leuk, dat heeft Hema goed gedaan!

  15 april 2015 at 09:20
 • Reply Withlovefroms

  Mooie kleurtjes!

  15 april 2015 at 10:03
 • Reply Aurélie - lovelifelovefashion

  Héél mooie kleurtjes! Lijkt me ook wel handig om aan te brengen. Drogen ze je lippen niet teveel uit?

  x Aurélie

  15 april 2015 at 10:19
 • Reply Britt

  Mooie kleurtjes!

  15 april 2015 at 10:24
 • Reply Delphine

  Ik denk dat de HEMA al zooooveel winst heeft opgelopen met deze Matt Balms. Ik heb ook eentje, nr 8 en hij is zooo wauw! Je hebt mooie kleurtjes! Ik krijg spontaan zin in de zomer door je foto’s.

  15 april 2015 at 10:31
 • Reply Daphne

  Deze kleurtjes staan je super!

  15 april 2015 at 15:52
 • Reply Rani

  Ik heb ook deze twee, en ik vind ze echt heel erg mooi! Maarja, inderdaad jammer dat ze wat in de lijntjes kruipen!

  15 april 2015 at 16:56
 • Reply bymarlayne

  Wat een mooie kleurtjes! <3

  15 april 2015 at 20:21
 • Reply Annette

  Ik heb 4 en 5 gekozen als kleuren 🙂 Ik had er ook een review over van de week, leuk deze kleuren zijn ook prachtig, passen goed bij je.

  15 april 2015 at 20:39
 • Reply Saraya

  wauww prachtige kleurtjes, ze staan je beide erg mooi 🙂
  X

  15 april 2015 at 23:00
 • Reply jana

  Beide kleurtjes vind ik heel mooi 😀

  15 april 2015 at 23:10
 • Reply 4.Balou

  Ik zou voor de laatste gaan maar die andere vind ik ook echt super mooi!

  16 april 2015 at 08:58
 • Reply Vanessa

  Ik vind het felroze kleurtje het mooist, al is het andere ook ideaal voor het najaar!

  16 april 2015 at 11:01
 • Reply Kirsty

  Ik vind vooral nummer 3 wel heel mooi!

  16 april 2015 at 16:15
 • Reply Kim

  Vind ze beide erg mooi!

  16 april 2015 at 18:36
 • Reply Ellen

  Beide kleurtjes staan je goed! Mijn favoriet is nummer 3!

  16 april 2015 at 22:02
 • Reply Life As We Know It 5: Primark, lopen en Pastel | Mellavieeee

  […] ♥ Ik ben helemaal verliefd op de Soft Matt Lipbalm van Hema. Woensdag kwam er een artikel online. […]

  20 april 2015 at 06:40
 • Reply Life As We Know It #7 : Starbucks en Lekker eten | Mellavieee

  […] heb ik een kleine obsessie. Hier draag ik Wirl (lippotlood van MAC) in combinatie met de Soft Mat Lipbalm nr 2 van Hema. I love […]

  28 augustus 2015 at 16:27
 • Reply Favorieten – Januari 2016 |

  […] één van. Voor mij is het een perfecte natuurlijke kleur om dagelijks te dragen. Een review kan je hier lezen! Makeup Academy – Undressed Me To Palette || Ik denk dat dit zowat het enige palette is […]

  3 februari 2016 at 06:10
 • Leave a Reply