Follow:
Beauty

Glazed Apple Tin Of Treasures

Jullie hebben hem zeker en vast op vele blogs zien voorbij komen: de Glazed Apple Tin of Treasures van The Body Shop. Ik kan jullie al vertellen dat ik er heel tevreden van ben. Ben je nog op zoek naar een kerstcadeau – loop dan meteen naar TBS achter dit pareltje!

1

Het klinkt misschien een beetje overdreven, maar voor mij komt de Glazed Apple lijn als een godsgeschenk. Sinds enkele jaren krijg ik een enorme jeuk in mijn mond als ik appels eet. Het verlangen naar een sappige appel is dan ook groot. Gelukkig kunnen vanaf nu deze producten het gemis compenseren.

De verpakking

2

Ziet de verpakking er niet leuk uit? Alleen voor de leuke appelvorm zou ik het al kopen en de rode strik maakt het helemaal af! Er hangt ook nog een miniboekje aan met o.a. de ingrediënten. Zodra je de verpakkingen opendoet wordt je overladen door een heerlijke appeltjes geur.

Glazed Apple Body Polish (75 ml)

3Dit is de eerste keer dat ik een body polish gebruik en eerlijk ik hou ervan! Ik heb de gewoonte om mijn huid te weinig te scrubben, maar hier zal verandering in komen. Deze body polish ruikt naar appel (wat had je anders gedacht) en bevat klein korreltjes. Ik vind deze heerlijk in gebruik en hij verwijdert dode huidcellen.

Glazed Apple Body Butter (50 ml)

4Echt, ik wil alleen nog maar body butters van TBS! Deze romige butter is perfect voor tijdens de wintermaanden (ik zie me nog een full-size kopen). Na het douchen breng ik een dikke laag aan en deze trekt deze zeer snel in. Ik gebruik deze meestal voor mijn onderlichaam, voor mijn bovenlichaam gebruik ik liever een body lotion. Deze butter maakt mijn huid extra zacht.

Glazed Appel Shimmer Lotion (60 ml) en Shower Gel (60 ml)

5Zoals ik al zei gebruik ik voor mijn bovenlichaam het liefst een body lotion. De shimmer lotion wordt door mijn huid snel geabsorbeerd en het laat geen vettig laagje achter (plustpunt). Een leuk detail: na het uitsmeren zie je allemaal glittertjes op je lichaam. Het enige nadeel is dat ik hard op de flacon moet duwen voor er iets uitkomt.Wat schuimt deze douchegel heerlijk. Ik ben wel iemand die graag wat extra doucheproduct gebruikt. De douchegel droogt mijn huid niet uit en uren nadien ruik je nog altijd de zoete appelgeur.

6Ik ben fan van al deze producten. Als eerste ruiken ze overheerlijk en blijft de geur uren hangen. Ten tweede zijn ze heel verzorgend voor mijn huid. Deze voelt gehydrateerd en superzacht. En natuurlijk de verpakking! De welke ik zeker als decoratiestuk ga gebruiken. In de set zit ook nog een leuke douchespons bij. The Body Shop heeft mij weer eens aangenaam verrast.

De Glazed Appel Tin Of Treasures is verkrijgbaar in alle filialen of online in de webshop (Nederland) voor 20 euro.

– Wat is jullie favoriete product van The Body Shop 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

16 Comments

 • Reply Anniek

  Ik was gisteren in The Bodyshop, en WAUW, die bodybutter is zó fijn! Echt, die geur, té lekker gewoon. Zo’n tin lijkt me al helemaal leuk, dan heb je van alles wat! Fijne review Melissa!

  23 december 2014 at 07:37
 • Reply Marloes/GLAMOURMOES

  Ik heb ze nog steeds niet geroken, ben er erg benieuwd naar!

  23 december 2014 at 09:10
 • Reply Denise

  Wat een onwijs leuke box, ik heb er eentje gewonnen dus ben razend benieuwd!

  23 december 2014 at 10:25
 • Reply Maaike

  Die bodybutter lijkt me ook heel erg fijn trouwens! Ik vind deze lijn zo lekker ruiken <3 Maar ik heb al zoveel van TBS haha!

  23 december 2014 at 10:26
 • Reply Dionne

  Het lijken mij heerlijke producten!

  23 december 2014 at 12:33
 • Reply Marlies - GM&PB

  Oh wat zien ze er leuk uit! En het zit zo leuk verpakt ook 🙂
  Ik moet snel eens gaan kijken naar hun collectie want ik hoor alleen maar positieve dingen langskomen 🙂

  23 december 2014 at 12:40
 • Reply Kimberly

  Ohh ik vind de appel geur zo lekker! En deze verpakking is helemaal leuk trouwens. Ik hoop deze voor kerstmis te krijgen want wil deze zo graag! Ik vind trouwens dat je een hele leuke header hebt met die getekende plaatjes erin, heb je die zelf gemaakt? 😀

  23 december 2014 at 13:04
  • Reply melissa

   Ooh wat lief, dankje! Neen hoor 🙂 ik heb deze gevonden op weheartit! x

   23 december 2014 at 14:05
 • Reply Anouk

  Ik vind de verpakking er zo gaaf uit zien! De geur lijkt mij ook heel erg lekker! TBS heeft zulke fijne producten.

  23 december 2014 at 13:42
 • Reply Infinity

  Deze collectie spreekt me wel aan! De geur lijkt me heerlijk.

  23 december 2014 at 17:39
 • Reply Kirsty

  Dit lijkt me echt een heerlijke set! Ik moet zelf de Glazed Apple geur nog gaan ruiken bij The Body Shop, maar hij klinkt erg lekker!

  23 december 2014 at 17:56
 • Reply jana

  De inhoud is erg leuk! Zo heb je meteen alle producten bij de hand 😀 De geur vind ik zelf erg lekker, snel maar iets van kopen dan.

  23 december 2014 at 20:17
 • Reply Saraya

  Oehh…ze ruiken zo heerlijk hė 🙂
  X

  23 december 2014 at 22:24
 • Reply bymarlayne

  De verpakking is echt leuk!

  24 december 2014 at 10:02
 • Reply Pauline

  Die geur, oh myyy… Ik heb zelf de handcrème. Zo’n fijn product!

  28 december 2014 at 13:55
 • Reply Me Time Tag | Mellavieeee

  […] butter en handcrème van The Body Shop. Momenteel gebruik ik het liefst de Glazed Apple box (klik hier voor de […]

  7 januari 2015 at 06:40
 • Leave a Reply