Follow:
Beauty

Fijian Water Lotus Body Mist

De komende dagen ziet het weer er niet zo denderend uit. Maar mijn nieuwe body mist van TBS maakt deze grauwe dagen heel wat tropischer. Het geurtje doet mij denken aan hemelse witte stranden, de zon en lekkere cocktails. Benieuwd naar mijn nieuwe aanwinst, lees dan even mee.

1

Op warme zomerse dagen draag ik iets minder graag parfum (met uitzondering Marc Jacobs), maar een body mist ontbrak nog in mijn stash. Bij mijn laatste bezoek aan TBS viel mijn oog op deze Fijian Water Lotus mist. En ik had geluk. Ik had nog 2 kortingsbonnen, dus ik nam deze beauty meer naar huis voor 2 euro. De normale prijs is 12 euro.

Wat zegt TBS over deze mist? 

Een frisse, niet vette body spray met een frisse, sprankelende geur, geïnspireerd op de idyllische stranden van Fiji. De geur opent met stimulerende topnoten van mandarijn en litsea en ontvouwt zich vervolgens met een delicaat boeket van waterlotusbloemen uit Fiji, geplukt uit de zuidelijke Stille Oceaan, en rozen. Als finishing touch een licht maar levendig akkoord van zilte zeelucht. Ideaal om de geur te versterken als je hem gebruikt in combinatie met andere Fijian Water Lotus-producten.

Bron

Mijn mening:

Mijn mening sluit volledig aan bij de omschrijving van TBS. Zodra ik de mist opspuit ruik ik een bloemige geur die mij aan witte stranden doet denken. Een ideaal geurtje voor tijdens de zomer. Sinds ik het in mijn bezit heb gebruik ik het bijna elke dag. Na 4 à 5 uur is de meeste reuk vervlogen en breng ik het opnieuw aan. De verpakking is simpel, maar mooi. Doordat die doorzichtig is kan je zien hoeveel vloeistof er nog in het glazen flesje zit. In de verpakking zit 100ml, daarmee ben je dus even zoet.

IMG_2615

Een klein nadeel is dat de ingrediëntenlijst niet op de verpakking staat. Daarom zocht ik deze voor de geïnteresseerden even op.

Alcohol Denat. (Solvent), Aqua/Water (Solvent), Parfum/Fragrance (Fragrance), Benzyl Salicylate (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), t-Butyl Alcohol (Denaturant), Propylene Glycol (Humectant), Citronellol (Fragrance Ingredient), Linalool (Fragrance Ingredient), Nelumbo Nucifera Flower Extract (Skin Conditioning Agent), Citral (Fragrance Ingredient), Geraniol (Fragrance Ingredient), Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate (Antioxidant), Benzyl Alcohol (Preservative), Benzyl Benzoate (Fragrance Ingredient), Sodium Benzoate (Preservative), Sorbic Acid (Preservative), Denatonium Benzoate (Denaturant).

Bron

De Fijian Water Lotus body mist is tevens afkomstig uit de nieuwe lijn ‘Fijian Water Lotus’ van The Body Shop. De lijn bevat ook een body butter, body lotion, perfume oil, purse spray en een eau de toilette. Ik ben voornamelijk nog benieuwd naar de body lotion hiervan.

Dit was zowat mijn eerste echte review op mijn blog. Alle feedback is welkom en mijn body mist gaat zeker en vast mee op vakantie naar Frankrijk en Londen.

Hebben jullie al producten uit de Fijan Water Lotus lijn?

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Michaela

  Klinkt goed! Ik ben benieuwd naar de geur 🙂

  8 augustus 2014 at 07:38
 • Reply oumfeerozah

  Heb er veel over gelezen en ben er super benieuwd naar!!

  8 augustus 2014 at 07:41
 • Reply Sylvana

  Fijne review hoor! Klinkt super goed 🙂

  8 augustus 2014 at 09:07
 • Reply Agneta

  Klinkt super goed!

  8 augustus 2014 at 09:18
 • Reply Maaike

  Wow, dit klinkt heerlijk! Heb ik nog geen producten uit de lijn, maar de producten zien er goed uit! <3

  Als je tijd en zin hebt (en als je hem nog niet gedaan hebt natuurlijk!), dan heb ik je getagd voor de Liebster Award! Hij staat op dit moment op mijn site! 😀

  8 augustus 2014 at 10:07
 • Reply Ryanne

  Fijne review, lijkt me super lekker 🙂

  8 augustus 2014 at 15:29
 • Reply Infinity

  Klinkt goed!
  Ik denk dat dit iets voor mij is, zeker met die bloemige geur!

  Liefs,
  Eva ♥

  8 augustus 2014 at 16:21
 • Reply beyoutifool

  Ik ben echt benieuwd geworden naar die geur 🙂 Ik heb zelf al een mango bodymist van TBS 🙂

  8 augustus 2014 at 20:25
 • Reply Petra

  fijne review, hij leest lekker weg….
  groetjes Petra

  8 augustus 2014 at 20:54
 • Reply pinkitnl

  Ik ben hier zo benieuwd naar deze lijn ken ik helemaal niet x

  9 augustus 2014 at 11:08
 • Reply Kim

  Fijne review!

  9 augustus 2014 at 12:36
 • Reply michelleslillavarld

  Ohh lijkt me echt super lekker! Kende het nog niet, maar ben wel heel benieuwd nu 🙂

  9 augustus 2014 at 13:40
 • Reply Lidewij

  Mhh, hij lijkt me echt heel lekker! 🙂

  9 augustus 2014 at 14:49
 • Reply elke

  Oeh, deze klinkt echt goed!

  9 augustus 2014 at 16:11
 • Reply BeautyChef

  Goede review hoor, fijn om te lezen! Het lijkt me een heerlijk product!!

  9 augustus 2014 at 22:56
 • Reply Liebster Award | Mellavieee

  […] van de afgelopen tijd is mijn Fijian Water Lotus Body Mist van The Body Shop. Mijn review kan je hier […]

  13 augustus 2014 at 07:17
 • Reply RealEev

  Ik heb nog nooit een body mist gebruikt! Lijkt ideaal!

  13 augustus 2014 at 14:05
 • Reply Zoella: Lets Spritz Body Mist |

  […] Hou je van iets sterkere ruikende geurtjes dan kan ik je deze aanraden. Echter vind ik mijn Fijian Water Lotus body mist van de Body Shop beter geschikt voor de komende maanden.  Voor de geïnteresseerde de […]

  30 maart 2016 at 06:05
 • Leave a Reply