Follow:
Beauty Lifestyle

Favorieten – Januari 2016

1Op veel blogs zie ik de maandelijkse favorieten voorbij komen. Het leek mij leuk om eens mijn favorieten met jullie te delen. Deze maand herontdekte ik in mijn stash enkele (budget)producten. Kijk je mee? 

2Lush – Bûche De Noël || Bûche De Noël is een body en gezichtsreiniger uit de wintercollectie van Lush. Helaas is deze nu niet meer verkrijgbaar. Sinds ik deze reiniger dagelijks gebruik is mijn gezicht zachter en breken onzuiverheden minder door. Het product is zeer zuinig in gebruik. Deze ga ik tijdens de kerstperiode van 2016 zeker opnieuw kopen!
3 4Essence – Lash Princess False Lash Effect Mascara || Deze mascara heeft mijn favoriete mascara (Yves Rocher – Ultra Volume Sexy Pulp) van de troon gestoten. Mijn mascara van Yves Rocher gebruik ik natuurlijk ook nog graag. Maar deze heeft net dat tikkeltje meer. Mijn wimpers lijken voller, heeft geen spinnenpoteneffect en het borsteltje werk handig.  Deze verpakking begint uit te drogen, maar mijn back-up ligt al klaar!
5 6Hema – Soft Mat Lipbalm 02 || De laatste tijd grijp ik vaker naar lipproducten die snel en makkelijk aanbrengen. Deze lipbalm van Hema in de kleur 02 is daar één van. Voor mij is het een perfecte natuurlijke kleur om dagelijks te dragen. Een review kan je hier lezen!
7Makeup Academy – Undressed Me To Palette || Ik denk dat dit zowat het enige palette is dat ik de laatste weken heb gebruikt. Soms heb ik periodes dat ik naar één palette grijp (meestal mijn Naked 2). Het Undressed Me To Palette is naast mijn Naked 2 palette mijn ultieme favoriet (het wordt niet voor niets de dupe genoemd).  Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een budget palette!

8Yves Rocher – BB Crème Light || Eigenlijk draag ik enkel mijn MAC foundation als ik de deur uit moet of ik iets doe voor mijn blog. Onlangs ontdekte ik de voorganger van mijn geliefde MAC foundation. Deze BB cream van Yves Rocher is ideaal voor als ik iets minder dekking wil of gewoon eens wil afwisselen. De laatste weken heb ik hem zelf iets meer gebruikt dan mijn foundation.

Dit waren mijn favorieten van januari. Ik wil vanaf nu maandelijks mijn favorieten laten zien. Nu waren het enkel beautyproducten maar er kan bijvoorbeeld ook lifestyle, kledij of boeken tussen zitten.

Willen jullie mijn maandelijkse favorieten liever in een artikel blijven zien of liever in een video? 

Bloglovin TwitterFacebook Instagram – Youtube 

Liefs Melissa xx

Related:

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Jana

  Dat palette vind ik zelf ook heel fijn! En wat de foto- of video-vorm betreft: ik kan niet kiezen. Ik vind het allebei zo leuk! Mss als je veel favorieten hebt, een video maken? 🙂 x

  3 februari 2016 at 11:45
  • Reply melissa

   Misschien wel een goed idee afhankelijk van het aantal favorieten dat ik heb! Dankjewel 🙂 x

   3 februari 2016 at 13:49
 • Reply Mariska

  MUA valt altijd beter uit dan verwacht naar mijn mening! En Lush is sowieso zo lekker <3

  3 februari 2016 at 13:08
 • Reply Kirsty

  Mooie favorieten! De mascara van Essence vind ik zelf ook heel fijn.

  3 februari 2016 at 13:41
 • Reply Saraya

  Mooie favorieten, de bbcream van Yves rocher heb ik ook nog gehad maar ik vond hem niet zo fijn 🙂
  X

  3 februari 2016 at 14:09
 • Reply Jolien

  Leuke favorieten! Ik kan niet kiezen tussen een artikel of video, ik vind ze beiden leuk! 😀

  3 februari 2016 at 16:16
 • Reply Sabine

  Ah ik vind alle productjes in dit artikel er echt heeeel chill uitzien… vooral dat paletje lijkt me heel fijn, en ik hou echt van lush <3

  3 februari 2016 at 18:04
 • Reply robin

  dat MUA palette ziet er erg mooi uit! het zijn echt kleurtjes waarvan ik houd <3 leuk om al je favorieten te zien! en liever een artikel, ik heb een hekel aan video's haha

  3 februari 2016 at 18:13
 • Reply Jana

  Leuke favorieten heb je 😀 Die bb cream van Yves rocher gebruikte ik ook, maar hij is precies iets te licht voor mijn huid 🙂

  3 februari 2016 at 20:13
 • Reply heidi

  Wat leuke Make-up is het.

  3 februari 2016 at 21:18
 • Reply Lilia | Lily Like

  Fijne producten lijken me dit! xo

  4 februari 2016 at 08:53
 • Reply Vanessa

  Mooie favorieten! Die Essence mascara vind ik ook heel fijn, zeker voor die prijs. Verder ben ik wel benieuwd naar de MUA palette, die ziet er mooi uit!

  5 februari 2016 at 20:03
 • Reply Life As We Know It #33: Tapas eten |

  […] kwamen mijn favorieten van januari […]

  8 februari 2016 at 06:00
 • Leave a Reply