Follow:
Lifestyle

Favorieten – Februari 2016

1In de kortste maand van het jaar heb ik enkele leuke producten (her)ontdekt. Je kan alvast concluderen dat de meeste producten een tintje roos bevatten. Hetzij de verpakking op het product zelf. Kijk je mee? 
2Catrice – Multi Matt Blush || Matte lipsticks behoren tot mijn favorieten en zo ook matte blushes. De laatste weken heb ik de Mulit Matt Blush (La Lavender)  van Catrice frequent gebruikt. De kleur is ideaal voor elke dag. De pigmentatie moet je wel wat meer opbouwen, maar ik ga deze nog veel dragen! Deze blush was ooit te koop in de limited edition It Pieces van Catrice. 

3Dove – Go Fresh Pomegranate & Lemon Verbena Scent || In mijn opgemaakte video (die deze namiddag om 15 uur online komt op mijn kanaal) kan je zien dat de Nivea Invisible For Black en White mijn favo deo aller tijden was. Wel ik heb er een nieuwe bij, Dove Go Fresh in Pomegranate. En voor de verandering kocht ik eens een roller (ondertussen heb ik ook al een spuitbus). Deze gebruik ik vooral na het douchen of als ik mijn pyjama opdoe. De geur is goed aanwezig , maar niet overdreven en ruikt heerlijk. Deze deo doet mij naar de zomer verlangen! 

4Revlon – 300 Bare Bones || Als ik iets niet graag doen is het wel mijn nagels lakken. Ik heb er geen geduld voor en het lijkt altijd te mislukken. In februari besloot ik toch de strijd aan te gaan en ontdekte ik in mijn stash een mooie neutrale kleur. Het is een lichtbeige kleur en dekt perfect in twee laagjes. Ik heb het lakje maar liefs 4 dagen gedragen zonder erge ‘chippings’ (bestaat dit woord wel haha?).

5Lush – Prince Charming || GOD BLESS Lush. Mijn liefde voor de winkel en haar producten groeit elke dag. Een tijdje geleden konden jullie een lovende review lezen over Prince Charming. Wel sindsdien ben ik er nog verliefder op geworden. Wie heeft er een lief nodig als Prince Charming er is? De shower cream verzorgt mijn huid goed en ruikt superlekker. Ik ben best zuinig want het is natuurlijk een limited edition van de Valentijnscollectie. Deze koop ik volgend jaar opnieuw! 6Mac – Pink Plead || Pink Plead was mijn eerste Mac lipstick ooit (ondertussen heb ik Faux, Mehr en Diva aan mijn collectie toegevoegd). En wat kan ik zeggen? Na enkele maanden in mijn stash te liggen verstoffen (shame on me) was het een heugelijke hereniging. Deze ligt nu in mijn everydag bakje. Het is een prachtige matte lipstick en droogt mijn lippen niet uit.
7Kiera Cass – The Selection, Elite, One & Heir || Ik heb nog nooit in mijn leven zo’n mooie, fijne, geweldige boekenreeks gelezen. Soms wou ik gewoon niet verder lezen omdat het verhaal anders gedaan was. Deze boeken zijn geschikt als je wilt wegdromen in de dromerige wereld van prinsen en prinsessen (wat eigenlijk niet altijd dromerig is). Ik ben betoverd voor het verhaal en hoop dat deze ooit verfilmd worden.

Willen jullie meer weten over de boeken van Kiera Cass? 

Bloglovin Twitter Facebook Instagram – Youtube  

Liefs Melissa xx

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply simone

  Mooie producten! Die boeken kende ik nog helemaal niet. De blush van catrice vind ik er trouwens zo mooi uit zien, ik heb al een aantal keer staan twijfelen voor het schap om hem te kopen.

  2 maart 2016 at 08:56
 • Reply Jolien

  Leuke favorieten! Oooh zoveel liefde voor De Selectie boeken!! <3

  2 maart 2016 at 16:53
 • Reply Withlovefroms

  Ik gebruik ook een dove roller deo, maar wel de ‘original’ en die vind ik ook echt super goed!

  2 maart 2016 at 17:27
 • Reply Saraya

  Mooie favorieten, ik ga ook eens weer een dove roller deo kopen want ik gebruik er al een tijdje van Yves rocher en ik vind ze op eens niet meer zo fijn 🙂
  X

  2 maart 2016 at 21:09
 • Reply priscilla

  Prince charming is zo lekker! Ik heb hem nog liggen van afgelopen jaar alleen is de substantie rozer. Fijne favorieten 🙂

  4 maart 2016 at 08:57
 • Reply Life As We Know It #36 : Bagel, Catrice & Essence |

  […] favorieten van februari kwamen online. En roze was onbewust de rode […]

  7 maart 2016 at 06:06
 • Reply Eva

  Hele mooie producten! En voor de maand van de liefde mag er wel eens wat extra roze in zitten 😉

  8 maart 2016 at 20:31
 • Reply anna

  Wat een mooie favorieten! Die blush is echt prachtig <3

  8 maart 2016 at 21:31
 • Reply Caitlyn

  de blush van catrice kocht ik net in Kruidvat en ik ben nu nog benieuwder om die te kunnen gebruiken. Leuke favorieten heb je!
  xx

  12 maart 2016 at 10:12
 • Leave a Reply