Follow:
Lifestyle

Een Nakd Bar Kan Er Altijd Wel In

1

Iets meer dan een jaar geleden leerde ik door een goede vriendin de Nakd bars kennen. Sindsdien ben ik helemaal verkocht! Bij mijn laatste bezoek aan Holland & Barrett sloeg ik een hele voorraad in. Benieuwd welke repen ik allemaal kocht? Lees dan zeker verder!

2

Ik begin al te watertanden als ik naar deze heerlijke tussendoortjes zit te kijken. Het voordeel van de Nakd bars is dat er geen suikers aan toegevoegd zijn. Daarbovenop zijn ze vegan, lactose-, tarwe- en glutenvrij. Het nadeel is dat ze iets duurder zijn! Bij Holland & Barrett betaal je 1,39 euro/stuk. Gelukkig zijn er regelmatig acties in de winkel. Ik kocht het laatst volgende smaken:

♥ Näkd Cocao Orange

♥ Näkd Apple Pie

♥ Näkd Berry Delight

♥ Näkd Cocao Delight

♥ Näkd Ginger Bread

Valt het op dat de Berry Delight mijn favoriet is?

3

Buiten de gewone bars nam ik nog twee pakjes Nibbles mee naar huis. Deze had ik volgens mij nog nooit gegeten. De Toffe Threat Nibbles zijn echt hemels. Binnenkort nog een paar zakjes inslagen. Naar de Strawberries & Cream ben ik zeer benieuwd. Ik vind de verpakkingen ideaal om mee te nemen naar school of naar het werk.

In de Albert Heijn kan je Nakd bars in een pak van 4 repen kopen. Wat trouwens goedkoper uitkomt! Zodra ik nog eens langs een Appie passeer ga ik daar ook een voorraadje inslagen.

Wat is jouw favoriete smaak?

Bloglovin – Twitter – Facebook  Instagram – Youtube 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Naomi

  Ohhh ik heb ze zeker nog niet allemaal getest! Eigenlijk kende ik geen één van deze smaken maar ik heb ze wel al is geprobeerd en ik ben fan! Perfecte tussendoor en het vult op zich ook nog is goed!

  13 oktober 2016 at 16:20
 • Reply Jolien

  Ik heb ze nog nooit geprobeerd maar ze zien er idd heel makkelijk uit om snel mee te nemen naar school of werk 🙂

  15 oktober 2016 at 10:30
 • Reply Marlies

  Ik ben geen fan van de Nakd Bar maar de nibbles wil ik zeker een keertje proberen!

  2 november 2016 at 22:21
 • Reply Sanne

  oh klinkt heel goed. ik zag net dat het glutenvrij en melkvrij is. Misschien mag ik dit toch wel eten. 🙂 Dankjewel voor het review. 🙂

  24 november 2016 at 22:09
 • Reply Mellavieee - Terug Bloggen & Vloggen

  […] tijd lang dacht ik om te stoppen met bloggen. Ik had er echt even genoeg van. Mijn laatste blogpost dateert al van oktober 2016.  Tijd om daar verandering in te brengen. Als ik eerlijk ben had ik […]

  23 januari 2017 at 06:09
 • Leave a Reply