Follow:
Lifestyle

Een Kijkje Op Mijn Bureau

Toen in enkele jaren geleden ging verhuizen had ik eindelijk een groot bureau. Mijn bureau is handgemaakt en biedt ruimte voor heel wat schoolspullen en andere hebbedingetjes. Voor school en mijn blog spendeer ik redelijk wat uurtjes aan mijn bureau. Oké, blogjes schrijven doe ik ook vaak in mijn bed. Vandaag laat ik jullie zien wat er allemaal op mijn bureau ligt. 

De rechterkant gebruik ik als ‘decoratiestuk’. Het geeft mij een iets ontspannender gevoel tijdens het leren. De bloemen die ik van Greetz ontving fleuren mijn bureau helemaal op. Ik ben nog steeds verliefd op mijn lovelicht. In de avond maakt het mijn kamer extra gezellig. En natuurlijk mag iets lekker niet ontbreken. Alhoewel ik sinds deze week wat meer op mijn eten probeer te letten!

De linkerkant is dan weer schoolgerelateerd. Sinds kort heb ik een nieuwe printer. Eindelijk kan ik zorgeloos dubbelzijdig printen. Op mijn printer staat een schaaltje met mijn vlogcamera, kaars en een pennenhouder met enkele balpennen. Meestal gebruik ik wel mijn pennenzak die ik meeneem naar school. Voor de rest liggen er enkel schoolboeken en staat er een bureaulamp. Ik heb het liefst zo weinig mogelijk spullen op mijn bureau.

Mijn notitieblaadjes zijn al goed van pas gekomen. Ik schrijf er geregeld to-do lijstjes op. De bloemen  vind ik een meerwaarde geven aan mijn bureau. Daarvoor vond ik mijn ‘decoratiekant’ wat leeg! Ik ga vanaf nu regelmatiger bloemen om mijn bureau zetten.

Heb jij regelmatig verse bloemen in huis? 

Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

Liefs Melissa x

 

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Daphne

  Superleuk die bloemen! Ik heb sinds zaterdag ook roosjes op mijn bureau staan, maar de meesten zijn inmiddels vergaan 🙁 Mijn zolderkamer in combinatie met bloemen werkt helaas niet..

  16 februari 2017 at 10:58
 • Reply Jana

  Die bloemen geven een echte sfeer aan je kamer 😀

  16 februari 2017 at 22:49
 • Reply Marie

  Zo leuk met die bloemen! Verse bloemen in huis maken mij instant gelukkig 🙂

  27 februari 2017 at 21:56
 • Leave a Reply