Follow:
Lifestyle

Deel 2 – sfeerbeelden Ardèche

Goedemorgen! Neem op deze zondag(ochtend) een lekkere kop thee/koffie en kijk mee naar het tweede deel van mijn vakantiefoto’s. Vandaag krijgen jullie kiekjes te zien van de pittoreske dorpjes L’argentière en Balazuc.

DSC07470

Zoals jullie al weten heb ik veel gerelaxt op vakantie. Maar ik ben ook regelmatig gezellige dorpjes gaan bezoeken waaronder L’argentière en Balazuc. De meeste dorpjes in de Ardèche zijn pittoresk en gezellig om door te wandelen. De grote massa souvenirwinkeltjes moet je er niet verachten, natuurlijk zijn er een paar. Juist doordat er minder winkeltjes waren vond ik het leuk om de dorpjes te bezoeken. Mijn cadeautjes voor het thuisfront kocht ik op de marktjes in Joyeuse.

 ♥ L’argentiere

L’argentiere is een dorpje op ongeveer 12 km van Joyeuse. Je vind er een gezellig niet al te overheersend winkelstraatje en een pleintje met enkele eetgelegenheden. Ik vond het de moeite waard om te bezoeken.

DSC07464

Het gezellige pleintje waar je iets kan eten.

IMG_3125

Het kleine maar gezellige winkelstraatje. 

DSC07444

DSC07458

♥ Balazuc 

Balazuc vind ik het mooiste dorpje dat ik heb bezocht en ligt op 15 km van Joyeuse. In het dorpje zijn er voornamelijk eetgelegenheden. Ik at er een touristenmenu voor maar € 13 (daarin zat een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert).

DSC07501

 Mijn nieuwe vriendin op vakantie :p

DSC07512

Haha dit is een wereldprimeur: een foto van mij en mijn vriend!

DSC07526

Dit vind ik echt een gezellig pleintje. 

IMG_3362

In het dorpje was een toren met dit prachtige uitzicht.

IMG_3363

Mijn vakantie is echt voorbij gevlogen. Ik ben al aan het brainstormen voor volgende zomer. Het liefst wissel ik elk jaar af (bv. een citytrip, strandvakantie, campingvakantie). Hopelijk hebben jullie genoten van het tweede deel. Na mijn Londenreis kunnen jullie ook sfeerbeelden verwachten.

Zijn jullie als eens in de Ardèche geweest?

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Denise

  Prachtige foto’s! Super leuk om te zien!

  7 september 2014 at 11:57
 • Reply Infinity

  Mooie foto’s!
  Ik ben nog nooit in de Ardèche geweest.

  Liefs,
  Eva ♥

  7 september 2014 at 13:25
 • Reply glamourmoes

  Leuk verslag. Ziet er mooi uit!

  9 september 2014 at 22:44
 • Leave a Reply