Follow:
Persoonlijk

De TV Series Tag

large (2)Series kijken is als het ware een echte hobby van mij. Er is (bijna) niets leukers dan een avond gezellig doorbrengen op de bank met je favoriete series. Toen ik deze tag zag bij Jolien wou ik deze meteen invullen. 

Wat was de eerste serie die je ooit volgde? 

De eerste echte twee series die ik ooit volgde waren One Tree Hill en Instant Star. Voornamelijk aan One Tree Hill was ik verslaafd. Het is de serie waarmee ik ben opgeroeid. Ik was er echt het hart van in toen ze stopten.

Wat is je meest favoriete serie ooit?

Uit mijn bovenstaand antwoord kan je waarschijnlijk al afleiden dat dit One Tree Hill is. Ik vind het moeilijk om te beschrijven, maar de serie was jaren lang mijn leven.  Argg er zijn zoveel leuke series dat het best moeilijk is om te kiezen!

Wat is je favoriete koppel uit een serie? 

Derek en Meredith uit Grey’s Anatomy. Doorheen de seizoenen door hebben ze veel moeite moeten doen voor hun liefde en relatie. Het is echt het seriekoppel waar ik het meest mee heb meegeleefd. Hebben jullie ook moeten wenen bij dood van McDreamy?

large (3)

Met welke personage zou je wel eens op date willen gaan?

Oké, deze vraag is onmogelijk om te beantwoorden. Enkele van mijn favorieten zijn Damon Salvatore, Chuck Bass en Lucas Scott <3

Welke series(s) volg je op dit moment? 

Reign, Once Upon a Time, Pretty Little Liars (is het al 2016?), Hart Of Dixie en True Blood.

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken? 

One Tree Hill als je het mij vraagt! Of een film zou ook leuk zijn.

0d623ebf4fb8f0e68e8fa069349fd570

Welke serie(s) wil je nog graag zien? 

Orange Is The New Black!! Hebben jullie nog leuke ideeën?

Heb je al eens een serie (of enkele afleveringen) herbekeken? 

Zeker en vast! One Tree Hill (uiteraard), The Vampire Diaries en Orphan Black. Oprhan Black is echt wel mijn ontdekking van 2015. Ik kan jullie deze serie zeken aanraden.

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven? 

Ik ben ooit eens The Client List beginnen volgen, maar na een paar afleveringen heb ik afgehaakt.

Met welke personage zou je wel van plaats willen ruilen? 

Brooke Davis (echte naam: Sophia Bush) uit One Tree Hill. Ze is één van mijn favoriete personages ooit en lievelingsactrices.

7282d1ffb5e614285a024d41552ed75f

Ik denk dat het wel duidelijk is geworden dat One Tree Hill mijn absolute favoriete serie aller tijden is. Maar er zijn zo veel leuke series: The Vampire Diaries, Reign, Scandal, Grey’s Anatomy, Pretty Little Liars, Orphan Black, Gossip Girl…

Wat is jullie favoriete serie? 

Bloglovin TwitterFacebookInstagram

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

20 Comments

 • Reply Ismay

  Wat een heerlijk artikel dit! Nu ik dit gelezen heb, heb ik gelijk weer zin om al die series nog een keertje te kijken. One Tree Hill is echt super leuk (uiteindelijk was ik nogal verliefd op Nathan). En Instant Star heb ik toevallig een tijdje geleden via het internet gekeken. Het haalde mijn jeud weer even terug, ik keek dit namelijk toen ik een jaar of 10 was, hihi! En zat jij ook met tranen in je ogen toen Meredith bijna verdronk? Ik vond het zoooo zielig!!

  27 augustus 2015 at 08:59
  • Reply melissa

   Haha ik vond Instant Star echt geweldig! Ik denk dat ik bij Grey’s Anatomy al veel heb gehuild. Zeker doen Lexie stierf!

   27 augustus 2015 at 19:42
 • Reply Eline

  wat een toffe series volg je, One Tree Hill was vroeger ook een van mijn favorieten!

  27 augustus 2015 at 12:16
 • Reply Versatile Eva

  Leuke antwoorden heb je gegeven! Zelf volg ik niet echt series, dus ik herken me in geen enkele vraag!

  27 augustus 2015 at 14:45
 • Reply Jolien

  Wat heb je hem leuk ingevuld! 🙂 Hahaha die gif van Brooke is echt geweldig! Ik vind haar ook een fantastisch personage.

  27 augustus 2015 at 15:07
 • Reply Kim | Kimsbloglife

  Leuk om te lezen! 🙂 Ik ben ook dol op series! one tree hill was ook jaaaaaarenlang mijn favoriet, ik heb ze allemaal op dvd en heb ze zeker al 5 keer opnieuw gekeken 😀 Orange is the new black was ik ook begonnen met mijn vriend, maar ik vind er eigenlijk niet zo veel aan… misschien nog even verder proberen, maar voorlopig spreekt het me hekemaal niet aan! Ik ga deze tag ook eens doen denk ik hihi!

  27 augustus 2015 at 16:32
  • Reply melissa

   Ja ik heb ook heel de collectie en ik kan het blijven kijken! Ik ben wel benieuwd naar orange is the new black 🙂

   27 augustus 2015 at 19:44
 • Reply thebeautyblognl

  Heerlijk om series te kijken! Momenteel ben ik bezig met Prison break!

  27 augustus 2015 at 19:04
 • Reply Saraya

  Super leuke tag! Wat een toeval mijn eerste serie was ook one tree Hill, prachtige serie en heb ze natuurlijk allemaal op dvd! Treu Blood zie ik ook graag, daarom heeft onze hondje de naam Sookie gekregen 😉
  X

  27 augustus 2015 at 19:59
 • Reply Iris

  Wat een leuke antwoorden! Ik kijk ook Once upon a time. Alleen moet ik nu wachten op een nieuwe seizoen. Balen.

  27 augustus 2015 at 22:08
 • Reply Saskia

  Leuke tag! Mijn favoriete series zijn gossip girl en modern family!

  28 augustus 2015 at 08:48
 • Reply Julie

  how to get away with murder is echt een aanrader! Verwacht veel spanning en plot twists!

  28 augustus 2015 at 10:15
  • Reply melissa

   Dankjewel voor de tip!

   28 augustus 2015 at 10:41
 • Reply Vlijtig liesje

  Ik vond het overlijden van McDreamy echt erg! Vooral omdat hij het eerste ongeluk overleefde. Dus ik was opgelucht. En vervolgens ging het alsnog mis. Bovendien ging hij dood door een medische fout. Aargh!

  28 augustus 2015 at 12:15
 • Reply jana

  Je hebt de tag enorm leuk ingevuld, ik kijk eigenlijk niet echt series :p x

  28 augustus 2015 at 20:49
 • Reply Sas

  Leuke tag om te lezen! Ik ben vooral fan van Criminal Minds

  28 augustus 2015 at 21:22
 • Reply Film op zaterdag #1 – Case 39 | Mellavieee

  […] zoals zoals bij series kan ik genieten van een leuke film. En laat het nu net lukken dat ik weer in een filmperiode zit. […]

  29 augustus 2015 at 06:33
 • Reply Teddy

  Wat heb je de tag leuk ingevuld! I love series 🙂

  30 augustus 2015 at 22:21
 • Reply Natasja

  Oh my, vond je dit niet onzettend moeilijk om in te vullen? Hahah! Ik zit bij alle vragen heel diep na te denken, maar op elke vraag kan ik echt 10 verschillende antwoorden geven!

  31 augustus 2015 at 23:13
 • Reply Charlotte

  Ik ben een grote fan van The Vampire Diaries, Castle en Game of Thrones. Vroeger keek ik ook ontzettend graag naar House MD, maar hier heb ik alle afleveringen al van gezien. Ook The CarrieDiaries vond ik super, maar helaas is deze serie na twee seizoenen afgevoerd. :-/

  2 september 2015 at 01:18
 • Leave a Reply