Follow:
Persoonlijk

De toekomst van mijn blog

Binnen exact één week ben ik één maand aan het bloggen. Wat gaat de tijd toch snel als je blogt. Dit heeft mij doen nadenken over hoe ik mijn blog in de toekomst zie. Ben je benieuwd, lees dan even mee! 

large (22)Ik ben verliefd geworden op het bloggen. Zowel op zelf artikels schrijven als jullie geweldige schrijfsels lezen. Voordien was ik een stiekeme/anonieme lezeres en liet ik nooit een reactie achter. Nu gaat er geen dag voorbij dat ik post per post met veel plezier lees. Ik zie het bloggen als een uitlaatklep om mijn gedachten en interesses met jullie te delen, lieve mensen te leren kennen en nieuwe de dingen te leren.

Qua bijleren heb ik nog een hele weg af te leggen. Momenteel gebruik ik de gratis versie van WordPress. Jammer genoeg heb je daarbij niet veel keuze voor een leuke lay-out. In de toekomst zou ik graag een persoonlijkere hebben. Maar het zweet breekt mij al uit als ik aan HTML-codes denk. Ik zou niet weten hoe ik eraan moet beginnen. Op het moment ga ik nog even verder met de lay-out die ik nu heb.

Het lijkt mij geweldig om een eigen domeinnaam te hebben. Hierover heb ik al veel zitten nadenken. Als het bloggen mij tegen begin 2015 nog steeds goed afgaat, overweeg ik om mijn eigen domeinnaam te kopen. De komende maanden wil ik dan volop gaan experimenteren hoe ik mijn blog ga combineren met school. In september begin ik aan mijn laatste jaar. Wat inhoud een drukke afstudeerstage en bachelorproef. Lijkt mij een goede deal als ik overweeg om eigen domein te kopen.

large (23)

Wat heb ik op jullie blogs al prachtige foto’s gezien! Maar ik kan zeggen er komt een spiegelreflex, alleen moet ik hier nog even voor sparen. Ik denk dat ik hiermee ga wachten tot na nieuwjaar. Want momenteel gaat al mijn gespaard geld uit naar mijn reisje naar Londen. Alle tips voor een goede spiegelreflex zijn altijd welkom. Voorlopig zal ik het nog even moeten doen met de camera van mijn Iphone.

Dit waren de meer technische zaken van hoe ik in de toekomst mijn blog zie. Ik hoop deze dan ook te kunnen realiseren. Misschien ga ik nog een artikel schrijven over het soort artikels dat ik in de toekomst wil posten.

Hoe ervoeren jullie de opstart van jullie blog?

Liefs Melissa x

(Bron foto’s)

 

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Eva

  Leuk artikel! Ik ben nu anderhalf jaar bezig met mijn blog en heb ook een domeinnaam. Ik vind een domeinnaam hebben zo leuk, je hebt precies je eigen stuk internet!

  Veel succes met het bloggen!

  15 juli 2014 at 14:30
 • Reply Dionne Knooren

  Leuk om te lezen! Ik bog ook al ruim een jaar!

  15 juli 2014 at 15:00
 • Reply Rani

  Ik ben momenteel ook aan een nieuwe layout bezig (ofja, mijn graphic designer).
  Ik kan niet wachten tot hij af is, daar kijk ik echt naar uit!

  15 juli 2014 at 15:06
 • Reply twinkelbella

  Leuk hoor, bloggen is ook geweldig 😀 heel veel plezier met bloggen!

  15 juli 2014 at 15:53
 • Reply Vanessa

  Leuk om te lezen dat je zo geniet van het bloggen. Dat is ook de mooiste reden om het te doen! Ik blog ondertussen iets meer dan een jaar en ik vind het nog altijd superleuk X

  15 juli 2014 at 16:11
 • Reply Muriël

  Leuk om te lezen! Dit is overigens de eerste keer dat ik langs kom en ik zal zeker vaker langskomen haha. Bloggen is ook echt leuk. Ik ben ook een ‘beginner’ en plezier heb ik er zeker in. Liefs

  15 juli 2014 at 16:26
 • Reply Kirsty

  Leuk dat je het bloggen zo goed bevalt! Ik blog morgen alweer een jaar en had ook al snel door dat ik het geweldig vond en nog steeds vind! 🙂

  15 juli 2014 at 17:17
 • Reply artisticstateofmind

  Ik ben net een paar maanden bezig en het bevalt me heel goed! Ik wil mezelf ook echt nog verder ontwikkelen. Die html codes, ik snap er ook niks van haha!

  15 juli 2014 at 17:32
 • Reply Aurelienne

  Leuk om te lezen! Ik wens je nog heel veel succes met je blog. Ik ben ook aan het nadenken over een eigen domein. In de gratis wordpressversie heb je inderdaad niet zoveel keuze op het vlak van lay-out.

  15 juli 2014 at 19:00
 • Reply Anne Solveig

  Wat leuk om te lezen! Succes!

  15 juli 2014 at 20:12
 • Reply iiithinkpink

  Ik wil in de toekomst ook graag een eigen domeinnaam en spiegelreflex gaan kopen 🙂

  15 juli 2014 at 20:13
 • Reply Mijn liefde voor… bloementopjes | Mellavieee

  […] excuses voor de slechte fotokwaliteit. In de toekomst hoop ik hier verandering in te […]

  16 juli 2014 at 06:42
 • Reply Sylvana

  Leuk om te lezen! Ik blog inmiddels ongeveer 1,5 jaar en ben zo blij dat ik nu een eigen domein heb!

  18 juli 2014 at 09:48
 • Reply Diary #3 | Mellavieee

  […] Het thuiszitten bracht mij aan het denken over de toekomst van mijn blog. Het artikel kan je hier […]

  22 juli 2014 at 10:37
 • Reply Jana

  Na je al een poosje te hebben gevolgd op twitter, kom ik nu ook regelmatig op je blog en ik moet zeggen dat ik je artikels altijd met plezier lees duss… Keep on going, Melissa!
  Qua reflexcamera heb ik een canon 1100d,een van de goedkoopste maar toch ook goed.
  Liefs, Jana

  22 juli 2014 at 21:42
 • Leave a Reply