Follow:
Persoonlijk

De Evaward Tag

Een tijdje geleden werd ik door Charlotte getagd voor de Evaward tag. Vandaag vertel ik jullie meer over mijn favoriete serie, taart en iets wat jullie nog niet van mij weten. Kijk je mee?

10670167_10204315635749604_2409618699549912085_n

Minipaarden of luipaarden?

Euhm ik heb eigenlijk niets met paarden. Ik vind het mooie dieren, maar daar stopt het bij.

Ijsjes of taart?

Dit is zo een moeilijke, maar dan ga ik voor ijsjes. Laat de ijsjes maar komen deze zomer. Hmm een heerlijke frozen yoghurt kan mij nu ook wel smaken.

10616002_10204315605468847_3493033932012290280_n

Series of films?

Het liefst kijk ik toch naar series. Ik kan echt volledig mee opgaan in de verhaallijnen. Mijn absolute favoriet blijft One Tree Hill. Die serie was mijn hele jeugd en daarbij heb ik heel wat traantjes gelaten. Op dit moment ben ik helemaal verslaafd aan Orphan Black (zeker een aanrader). Natuurlijk kijk ik ook graag gezellig naar een filmpje, maar het liefst met leuk gezelschap.

Welke film moet iedereen zeker gezien hebben? En welke juist niet?

Zeker en vast The Fault In Our Stars. Het is zo een mooie film met een prachtige en emotionele verhaallijn. Ik kan je wel aanraden om eerst het boek te lezen. De film heb ik al enkele keren gezien en ik kan er geen genoeg van krijgen. Waarschijnlijk zit Ansel Elgort daarvoor iets tussen haha! Net zoals Charlotte vind ik Spring Breakers een slechte film. Na 10 minuten was ik al gestopt met kijken. En dat heb ik niet vaak met films.

10913603_10205242859649622_1171308571_nWat is jouw favoriete taart?

Mijn voorkeur gaat dan wel uit naar ijsjes, maar een lekker stuk taart gaat er altijd in. Het liefst eet ik aardbeien- of chocoladetaart. Zeker met speciale gelegenheden zoals een verjaardag ben ik altijd te vinden voor een stukje taart.

Welke stad zou je graag eens willen bezoeken?

Een citytrip naar Barcelona staat op mijn verlanglijstje. Enkele jaren geleden bezocht ik de stad voor 1 dag. Echter is dat véél te kort!. Helaas zal het niet meer voor dit jaar, maar in 2016 wil ik er zeker en vast naar toe. Je hebt er echt alles: het strand, cultuur, eettentjes, winkelgelegenheden,…Kortom de perfecte stad voor een leuke citytrip.

Op welke blogpost ben je het meest trots?

Dit vind ik echt een moeilijke vraag. Ik schrijf al mijn artikels met plezier. Als ik moet kiezen ga ik toch voor mijn Londen verslagjes (deel 1 en deel 2). Deze gaan over mijn eerste bezoek aan Londen (september 2014) en sindsdien ben ik verliefd op de stad. Dit jaar in februari ging ik zelfs terug en ik ga er ook nieuwjaar vieren. Mijn Londen obsessie zal voor jullie nu wel duidelijk zijn haha.

10628041_10204315616509123_2044636356546346564_nWelke drie bloggers en hun blog wil je extra in het zonnetje zetten?

Ik volg zoveel leuke blog, dat het echt niet evident is om er 3 uit te kiezen. Maar toch wil ik 3 bloggers in de bloemetjes zetten.

♥ Gina van Livetravelreadgina is een vriendinnetje van mij die recent is beginnen bloggen. Ze blogt in het Engels en voornamelijk over lifestyle en reizen. Omdat ze nieuw is in de blogwereld wil ik haar in de bloemetjes zetten. Neem zeker is een kijkje!

♥ Denise van Beautybydenies heeft het afgelopen jaar veel bereikt met haar blog. Ik lees haar blog met plezier. De afwisseling van haar artikels maakt haar blog zeer gevarieerd en uniek. De reisverslagen van haar vakantie in Amerika zijn zeker een aanrader!

♥ Daphne van Laviededaphne blogt evenals over zeer verschillende onderwerpen. De laatste tijd behoort haar blog tot één van mijn favorieten. Ik hou van haar unieke schrijfstijl en ik kan mezelf regelmatig in haar artikels terugvinden.

Vertel eens iets wat mensen door het lezen van je blog waarschijnlijk echt niet van je weten…

Op mijn blog heb ik al enkele keren laten vallen dat ik enkele kilo’s ben afgevallen. Hiervoor ben ik in 2011-2012 een jaar naar het Zeepreventorium in de Haan geweest. Mentaal was het niet evident, maar ik ben blij met wat ik daar heb bereikt. Momenteel wil er nog niet veel over vertellen. Ik ben aan het overwegen om er een artikel over te schrijven.

Nomineer 5 bloggers aan wie je deze tag doorgeeft 

Beste dames bij deze nomineer ik jullie voor deze tag:

♥ Gina van Livetravelreadgina

♥ Saraya van Sarayacallewaert 

♥ Kim van Kimsbloglife 

♥ Vanessa van Vanessablogt 

♥ Michaela van Beyoutifulcreatures 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Vanessa

  Leuke tag! Naar Barcelona zou ik ook graag eens gaan. Best heftig om te lezen dat je een jaar naar het Zeepreventorium bent geweest, lijkt mij heel zwaar. Je mag supertrots zijn op jezelf! Lief dat je mij hebt getagd, dankjewel! X

  29 mei 2015 at 11:55
 • Reply Eilish

  Super leuk om te lezen! Ik kies ook voor ijs 😀

  29 mei 2015 at 12:30
 • Reply Charlotte

  Wat fijn dat je ‘m hebt ingevuld! Barcelona staat ook op mijn verlanglijstje, maar eerst Londen. Ik ben zo jaloers op jou dat je daar Nieuwjaar gaag vieren! Het is nog ver, maar toch.. Daar moet je gewoon over ploggen!

  Ik vond TFIOS ook een mooie film, maar ik vond het boek beter. Ik was zelfs een beetje teleurgesteld toen ik de film voor de eerste keer keek. Al heb ik wel gehuild. (Samen met mijn vriend, hij kon het ook niet droog houden. Maar euh, shhht, hou het stil.)

  29 mei 2015 at 19:33
 • Reply Gina D.S.

  Nice tag & nice ingevuld mate 😀 !
  Thank you for tagging me, ik vul hem soon ook in !

  29 mei 2015 at 22:20
 • Reply Liese

  Oh, leuke tag nog! Herken me in veel van je keuzes ;p (ijsjes! series! barcelona!). En ik begrijp je Londen obsessie helemaal hoor, ben er onlangs geweest en is zoooo’n fijne stad. Zou zo terug willen 🙂

  31 mei 2015 at 10:01
 • Reply Naomi in Wonderland

  Hele leuke tag om te lezen! Ik vind luipaarden dan weer wel geweldig 😛 enuh Spring Breakers is echt een bijzondere film, of wel hou je er van of wel totaal niet. Ik heb hem uitgekeken en vond hem de tweede keer echt veel beter, maar ik snap je wel volledig!

  31 mei 2015 at 10:44
 • Reply Sofie (Natuurlijk blond en gezond)

  Hoo, ik ben ook een absolute fan van Engeland! Er is iets aan het land, de mensen of de sfeer waar ik enorm van houd. The Fault in our Stars staat al superlang op mijn lijstje ‘nog te kijken’, maar ben er nog niet toe gekomen. Zo’n typische meisjes film, daar hou ik wel van 😀

  31 mei 2015 at 17:35
 • Reply Kim

  Wat een leuke foto’s!

  31 mei 2015 at 17:39
 • Reply jana

  Heel erg fijn om te lezen wat je antwoorden zijn. Ik hou van de film The Fault In Our Stars! 😀

  31 mei 2015 at 19:49
 • Reply kim

  Leuke tag zeg! Doe mij ook maar ijsjes. 😀

  31 mei 2015 at 21:13
 • Leave a Reply