Follow:
Varia

De 6 meest gelezen artikels op Mellavieee

jajaOm terug te blikken op mijn allereerste blogjaar deel ik vandaag met jullie mijn 6 meest gelezen artikels. Deze variëren van shoplogs tot de aanwinst van mijn welbeminde spiegelreflex. Kijk je mee?? 

*Klik op de foto’s om naar het artikel te gaan. 

Shoplog Londen Deel 1:
3 (1)

Londen heeft mijn hart gestolen en als ik er heen ga neem ik altijd een ruim budget mee om te shoppen. Zo kocht ik in september 2014 (tevens mijn eerste bezoek aan de mooie stad) een zwarte kimono bij Urban Outfitters en is nu mijn favoriete kledingstuk voor deze zomer.

Life As We Know It #3: Lunchen, Mac en Winactie:
5 (1)

Wekelijks kan je op maandag mijn ‘Life As We Know It’ lezen. Hierbij laat ik je telkens zien wat ik de afgelopen week heb gedaan. Persoonlijk vind ik het één van de meest leuke artikels om te maken en te lezen bij andere bloggers. In deze LAWKI kocht ik o.a. mijn eerste Mac lipstick ‘Pink Plaid’. Vanaf toen is mijn verslaving begonnen!

Catrice Kaviar Gauche: Once Upon a Time:
1

Sinds ik ben begonnen met bloggen ben ik meer geïnteresseerd in make-up. Niet dat ik er veel van weet , maar ik wil mij er wel in verdiepen. Toen ik de persberichten zag van de LE van Catrice was ik meteen verkocht. De verpakking van het palette is een pareltje, maar de pigmentatie is een ander verhaal. Dit was mijn eerste echte miskoop!

Shoplog Primark:
12

Naast diaries zijn shoplogs de artikels die ik het liefst lees. Ik ben altijd benieuwd wat andere bloggers hebben gekocht. De Primark is zowel in bloggersland en daarbuiten heel populair. Nu er in België steeds meer Primarken openen is het makkelijker om een bezoekje te brengen.

Mijn Nieuwe Liefde: Nikon D3200
10822202_10204997127866481_1859721840_n

Ongeveer een half jaar maakte ik mijn foto’s voor mijn blog met mijn smartphone. Uiteindelijk botste ik op een promotie en kocht ik mijn eerste spiegelreflex. Ik ben er nog altijd heel blij mee, maar in de toekomst wil ik er één met een uitklapbaar scherm. Voorlopig wil ik wel nog even verder doen met mijn Nikon D3200.

Wooninspiratie: Blogkamer
d0cb3d2e241fe09305855329fdecc056

De dag dat ik ooit alleen of samen ga wonen wil ik een eigen blogplekje en het liefst een kamertje. In dit artikel liet ik mijn favoriete stijl zien. Ik ben een enorme voorstander van de Scandinavische stijl en hou enorm veel van de ‘clean’ look. Een eigen blogkamertje is toch wel een droom van mij. Maar is dat niet een beetje de droom van elke blogger?

Bloglovin TwitterFacebookInstagram

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Maaike

  Leuk om te zien! Toch wel raar dat een miskoop een van je best gelezen blogposts is, toch? en shoplogs zijn bij mij ook vaak bekeken, dus die had ik wel verwacht!

  8 juli 2015 at 09:40
 • Reply Nina - TheColorSplash

  Wel erg leuke artikels!

  9 juli 2015 at 11:23
 • Reply Charlotte

  Wat een leuke camera! Ik ben ook aan het uitkijken naar een degelijk toestel, maar ben vooral op zoek naar een systeemcamera. Een spiegelreflex is te groot en te zwaar voor mij om altijd mee te sleuren, dan krijg ik echt rugpijn van een te zware handtas. En een systeemcamera is blijkbaar even compact als een digitale camera, maar de kwaliteit van een spiegelreflex. Vaak hebben zo’n camera’s een uitklapbaar scherm én de mogelijkheid om er verschillende lenzen op te plaatsen. Handig!!

  9 juli 2015 at 16:50
 • Reply Marjolein

  Leuk overzicht!! En wat een mooie camera heb je x

  10 juli 2015 at 08:01
 • Reply Justine

  Leuk overzichtje! Toevallig heb ik ook een paar van deze artikelen gelezen. Heel leuk! <3

  10 juli 2015 at 10:31
 • Reply Marleen

  Leuk! Ik vind wooninspiratie artikelen, reviews en diary artikelen ook altijd heel leuk om te lezen! xx

  19 juli 2015 at 00:33
 • Reply Michaela

  Heel leuk om dit overzichtje te hebben 😉

  26 juli 2015 at 07:29
 • Leave a Reply