Follow:
Beauty

Catrice maakt mij weer gelukkig

1Toen ik gisteren het ‘Kruidvat’ binnenstapte viel mijn oog meteen op limited edition van ‘Catrice’: It Pieces. Het was liefde op het eerste gezicht met de ultimate stay lipsticks. De testers waren juist vervangen, waardoor ik meteen mijn kans zag om ze uit te testen.  Uiteindelijk nam ik de 3 lipsticks en de blush uit de LE mee naar huis. Kijk je mee?

2De laatste keer dat ik iets van ‘Catrice’ kocht was ik niet tevreden. Ik garandeer jullie dat het nu niet het geval is. In tegenstelling zelfs ‘Catrice’ maakt mij weer gelukkig. Toen ik de lippenstiften uittestte (wat had ik geluk dat er juist nieuwe testers waren) was ik aan het twijfelen welke ik mee zou nemen. Uiteindelijk gingen ze alle 3 mee: ‘Wood You Love Me’, ‘Plum & Base’, en ‘Floral Coral’.

3

Zijn de kleuren niet prachtig?  De hulzen vind ik eenvoudig, maar wel elegant ogen.  Deze pareltjes glijden als het ware over mijn lippen en hebben een satijn-matte finish. Over de draagbaarheid kan ik nog niets zeggen omdat ik ze nog maar juist heb. Echter denk ik wel dat ze ongeveer 3 uur blijven zitten, maar je na een grote maaltijd wel moet bijwerken.

4Dan nog maar te zwijgen over de pigmentatie – GEWELDIG! Ik ben echt verliefd op deze 3 lipsticks en ga ze ongetwijfeld regelmatig dragen.

5

‘Wood You Love Me’ – ‘Floral Coral’ – ‘Plum & Base’

Eerst dacht ik dat ‘Wood You Love Me’ mij niet zo staan. Echter vind ik deze nude kleur mooi bij mij passen. Ideaal om doordeweeks en in het najaar te dragen. De laatste tijd begin ik terug meer koraaltinten te dragen. ‘Floral Coral’ vind ik ideaal om nu tijdens de zomer te dragen. Hij is kleurrijk, maar valt niet te hard op. Oh ‘Plum & Base’ is mijn ultieme favoriet van de 3. Deze neigt naar een bessenkleur te gaan en I totally love it! Dit kleurtje vind ik perfect voor tijdens de herfst en winter.

6

De laatste tijd begin ik ook een obsessie met blushes te creëren. De multi matt blush ‘La Lavender’ kwam dan ook in mijn mandje terecht. En wat is het fijn dat hij matt is. Ik hou echt van de matte structuur en zo ben ik ook nog op zoek naar een palette met alleen matte oogschaduw. Suggesties zijn dus welkom!

7

De bush bevat 4 kleuren die je apart of allemaal tezamen kan gebruiken. Over de pigmentatie ben ik evenals tevreden. Deze kon ik wel minder goed vastleggen op foto. De eerste kleur kan je ook gebruiken als highlighter. Kortom ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe aanwinsten. De lippenstiften kosten 4,99 euro/stuk en de blush 3,99 euro – lekker budget!

Bloglovin TwitterFacebookInstagram

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Daphne

  Wauw, die lipsticks zijn mooi zeg!

  6 augustus 2015 at 08:37
 • Reply Jolien

  Echt heel mooi die lipsticks! 🙂

  6 augustus 2015 at 09:37
 • Reply Gina D.S.

  OOooh, mooie kleurtjes 😀

  6 augustus 2015 at 09:39
 • Reply Britt

  Wat een prachtige lipsticks!

  6 augustus 2015 at 09:56
 • Reply Ines

  De lippenstift kleurtjes gaan je heel erg mooi af!

  6 augustus 2015 at 11:50
 • Reply Annette

  De blush ziet er prachtig uit en de donkere lipstick is ook prachtig

  6 augustus 2015 at 18:54
 • Reply Dionne

  Wat een mooie producten!

  6 augustus 2015 at 20:27
 • Reply Melissa

  Heel mooie items heb je gekocht! Ik ben vooral erg benieuwd geworden naar die blush, hij ziet er alvast prachtig uit!
  x

  6 augustus 2015 at 21:08
 • Reply Saraya

  Oo wauw de lipsticks zijn erg mooi, ze staan jou alledrie prachtig!
  X

  6 augustus 2015 at 23:24
 • Reply Rowan - Retromantisch

  Ik vind ze alle 3 heel erg mooi! 🙂

  6 augustus 2015 at 23:48
 • Reply jana

  Heel erg mooie zomerse kleurtjes allemaal 😀

  7 augustus 2015 at 20:21
 • Reply Charlotte

  Heel mooi! Ik ga één van de dagen ook eens een bezoekje brengen aan het Kruidvat.

  9 augustus 2015 at 11:56
 • Reply Life As We Know It #17: Picknicken, Hema & Blauwe Jurk | Mellavieee

  […] kwam een artikel online waar ik mijn liefde verklaarde voor deze lipsticks van ‘Catrice’.  ♥ Natuurlijk moest er ook gewerkt worden voor school. Dit deed ik het zonnetje met enkele […]

  10 augustus 2015 at 11:34
 • Reply Favorieten – Februari 2016 |

  […] meeste producten een tintje roos bevatten. Hetzij de verpakking op het product zelf. Kijk je mee?  Catrice – Multi Matt Blush || Matte lipsticks behoren tot mijn favorieten en zo ook matte blushes. De laatste weken heb ik de […]

  2 maart 2016 at 06:02
 • Leave a Reply