Follow:
Beauty

Catrice Kaviar Gauche: Once upon a time

Bij mijn laatste bezoek aan het Kruidvat viel mijn oog op de nieuwe limited edition ‘Kaviar Gauche’ van Catrice. Ik nam het oog- en gezichtspalette ‘Once upon a time’ en de poederparels ‘Sweet secret’ mee naar huis. Vandaag deel ik mijn menig over het palette. Kijk je mee? 

1

Natuurlijk is het voor mij praktisch onmogelijk om het Kruidvat buiten te komen zonder iets te kopen. Mijn oog viel meteen op de mooie verpakkingen van de limited edtion van Catrice. Langs de buitenkant vind ik producten er zeer luxueus en prachtig uitzien. Het palette zit in een kartonnen doosje bedrukt met gouden bloemenprint. Ik word instant vrolijk van de verpakking! Er is wel een grote MAAR!

6De pigmentatie van de oogschaduws vallen enorm tegen. De kleuren in het palette zijn echt typerend voor mij. Ik hou het liefst van nude en roze tinten. Het was dus te mooi om waar te zijn! Ik ben niet zo goed in het fotograferen van swatches. Maar zoals je ziet is er echt weinig kleur te bekennen. Ik ging zelfs enkele keren met mijn vinger over de kleuren. Voornamelijk de paarse/lila en 2 roze tinten vallen tegen. De 2 lichtere kleuren en de bruintint vind ik redelijk goed van pigmentatie. Toch ben ik niet zo tevreden.

9In het palette zitten ook 2 contourpoeders en een witte eyeliner. Hiervan vind ik de pigmentatie beter, maar ik denk niet dat ik het ga gebruiken. Ik kocht het palette in eerste instantie voor de oogschaduws.

4

Uiteindelijk heb ik nog een simpele ooglook gemaakt met het palette. Je kan het al raden…totaal mislukt! Ik gebruikte de bruine en de 2 roze tinten. Maar doordat de twee roze tinten amper pigmentatie afgeven is enkel de bruine kleur zichtbaar. De ooglook vind ik wel goed voor overdag. Maar het blijft jammer dat niet alle kleuren zichtbaar zijn.

7

Ik kan concluderen dat dit palette een miskoop is! Ik vind het jammer want het zijn echt wel mijn kleuren. De kans dat ik dit palette nog ga gebruiken is zeer klein. Het is de eerste keer dat ik zo ontevreden ben over een beautyproduct.

De limited edition ‘Kaviar Gauche’ is nu in België verkrijgbaar bij het Kruidvat. In Nederland ligt deze collectie vanaf half juni in de winkels. Ik nam het oog- en gezichtspalette mee naar huis voor 7,99 euro.

Hebben jullie als iets uit de ‘Kaviar Gauche’ lijn gekocht?

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post

17 Comments

 • Reply Hannelore

  wat jammer dat deze zo tegenvalt, het zag er zo een leuk Palette uit.

  21 mei 2015 at 07:26
 • Reply Denise

  Wat ontzettend jammer, het palette ziet er wel leuk uit. Mooie foto’s! <3

  21 mei 2015 at 08:36
 • Reply Merel

  Wow, die verpakking is zo pretty, echt jammer dat de inhoud tegenvalt!

  21 mei 2015 at 08:42
 • Reply Maaike

  Ah jammer dat het palette is miskoop is. Achja, nu weet ik ook wat ik niet hoef te kopen zodra ik weer de Kruidvat binnen stap haha 🙂

  21 mei 2015 at 10:55
 • Reply Jennifer | JenniferZ

  Jammer, het oogt heel mooi maar de pigment is gewoon slecht erg jammer. Ik sla deze dan ook over! Fijne review 🙂

  21 mei 2015 at 15:57
 • Reply Jana

  Ik snap waarom je het hebt meegenomen. De kleuren zouden me ook erg aanspreken, maar het is echt jammer dat er maar weinig kleur van af komt 🙁

  21 mei 2015 at 19:24
 • Reply Sara

  Ahhhh ik had zo gehoopt dat dit palette het waard was. Ik vind hem er zo mooi uitzien. Dood zonde dat het zo’n slechte pigmentatie heeft! 🙁

  21 mei 2015 at 22:53
 • Reply Laura - Essential Honesty

  Bleh, wat rot dat ‘ie totaal niet goed is qua pigmentatie.. Was er wel benieuwd naar, want het is één van de enige Catrice-collecties waar ik wild van werd..

  22 mei 2015 at 09:30
 • Reply Melissa

  Balen dat ze zo tegenvallen, misschien zijn ze nog leuk om als decoratie neer te zetten door de mooie verpakking? 🙂

  22 mei 2015 at 17:23
 • Reply bymarlayne

  Jammer dat dit palette enorm tegenvalt! Hij ziet er wel ontzettend mooi uit.

  23 mei 2015 at 19:24
 • Reply Natascha

  Wat een fijne review! Ik weet namelijk zeker dat ik dit palette had gekocht, ik was er ook heel benieuwd naar. Nu ik dit zie vind ik het zo jammer dat ie tegenvalt!

  23 mei 2015 at 22:40
 • Reply beautybloglaura

  Wauw de verpakking is super mooi! x

  24 mei 2015 at 12:01
 • Reply Life as we know it #8: Sporten, Examen en Amsterdam | Mellavieeee

  […] Er kwam een review online van het Catrice Kaviar Gauche gezichtspalette. Zoals jullie misschien wel weten ben ik er […]

  25 mei 2015 at 06:01
 • Reply Indian2day

  Wat jammer dat het is tegengevallen, het zag er zo leuk uit!

  25 mei 2015 at 20:23
 • Reply Saraya

  Wat jammer!
  Ik ben blij dat ik de Palette heb laten liggen, het pigment is echt niet goed!
  X

  25 mei 2015 at 20:44
 • Reply lisa heleen

  Jammer zeg dat het zo’n slechte kwaliteit heeft. Want de uitstraling is prachtig!

  8 juni 2015 at 10:25
 • Reply Catrice maakt mij weer gelukkig | Mellavieee

  […] laatste keer dat ik iets van ‘Catrice’ kocht was ik niet tevreden. Ik garandeer jullie dat het nu niet het geval is. In tegenstelling zelfs […]

  6 augustus 2015 at 06:40
 • Leave a Reply