Follow:
Beauty

Catrice: Blush Shading Palette – CorAll I Need

1Vorige week konden jullie zien dat ik enkele nieuwe beauty producten scoorde. Vandaag laat ik jullie mijn favoriet zien uit deze aankopen. De laatste tijd heb ik een kleine blush obsessie en kon ik dit mooie palette van Catrice niet laten liggen. 

3Het blushpalette is sinds kort verkrijgbaar in het vernieuwde schap van Catrice. Ik nam de CorAll I Need variant mee. Bronzéclat en Rock n Rose zijn de andere twee uit het gamma. Over Rock n Rose was ik ook aan het twijfelen, maar ik nam alleen mijn coraal palette mee.

4De verpakking vind ik er simpel maar leuk uitzien. Het is doorzichtig dus je kan meteen zien welke kleuren je voor de hand hebt. Een spiegeltje had wel fijn geweest. Zo is het bijvoorbeeld makkelijker om onderweg bij te werken of handig voor op vakantie. Dit is een palette dat ik zou meenemen op vakantie.  Zeker omdat er drie kleuren inzitten.

6De kleuren vind ik er fris en zomers uitzien.  De 1e en de 3e kleur bevatten shimmers en komen mooi uit op het gezicht. Mijn favoriet is de middelste kleur. Deze is matt en de laatste tijd heb ik een voorkeur voor matte producten. De matte roze blush draag ik dan ook het meest.

9Op de foto’s komen de shimmers niet goed tot hun recht. Maar als je het palette in het echt bekijkt zie je wel degelijk de glittertjes. Over de pigmentatie ben ik zeer tevreden. Vooral de 1e en de 2e kleur moet je voorzichtig aanbrengen om een clowneffect te voorkomen. Dit palette ga ik tijdens de lente en zomer nog veel gebruiken.

Dragen jullie graag matte blushes?

Bloglovin Twitter Facebook Instagram Youtube 

Liefs Melissa xx

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Amy

  Wat een mooie frisse kleuren zeg, heel mooi!

  18 maart 2016 at 10:54
 • Reply Maaike

  Ik heb dit palette ook en ik vind het ook een beauty! Met de eerste kleur heb ik ook vaak moeite of het niet overkomt als een clown haha. Leuke review <3

  18 maart 2016 at 11:11
 • Reply Valerie

  Wauw, prachtig!

  18 maart 2016 at 11:23
 • Reply Mira

  Zo mooi! Deze wil ik eigenlijk ook nog halen:)

  18 maart 2016 at 12:33
 • Reply Esmée

  Wat een mooi palette, inderdaad ideaal om mee te nemen op vakantie! x

  18 maart 2016 at 16:29
 • Reply Marushi

  Wat een mooie zachte kleuren zeg! Echt een heel mooi palette! -x-

  18 maart 2016 at 19:54
 • Reply Ellen

  Ik heb de rock n rose variant en ben er best tevreden over, ze hebben een erg mooie pigmentatie!

  18 maart 2016 at 20:34
 • Reply Nikki | The Ginger Diaries

  De kleurtjes zijn heel mooi! Ik heb een heel bleke huid, dus moet sowieso opletten met te rozige tinten. Benieuwd naar een full make-up look met deze nieuwigheid! 🙂 xo

  19 maart 2016 at 17:40
 • Leave a Reply