Follow:
Beauty Lifestyle

Birthday Wishlist 2016

1

Vandaag is geen wekelijkse Life As We Know It. Op 8 april word ik alweer 23 jaar. Hoogtijd om mijn (verjaardags) wishlist te delen. Eigenlijk zie ik het als een algemenere wishlist. Want al deze dingen zou ik graag dit jaar nog scoren. Met mijn verjaardag in het zicht kan ik hopelijk al wat items afstrepen. 

1

Alex Kast – Ikea || Dit moet volgens mij de beroemdste kast in bloggers- en beautyland zijn. En ik wil ze natuurlijk ook. Ik wil er netjes mijn make-up en eventueel andere spulletjes in organiseren. Op dit moment zit mijn make-up in een doorzichtig kastje en dat vind ik niet zo mooi.

Daisy Dream – Marc Jacobs || Daisy Dream van Marc Jacobs stond al sinds mijn kerstwishlist van 2014 op mijn lijstje. Helaas heb ik hem nog niet. Toen ik hem vorige week weer rook bij de Inno, was ik op slag weer verliefd. Een heerlijk geurtje voor tijdens de lente en zomer.

Chocolate Bar – Too Faced || Een palette dat naar chocolade ruikt dat moet ik hebben! Ik heb al veel goeds gelezen over de paletten van Too Faced. Het is wat aan de duurdere kant, maar je krijgt er wel een goede kwaliteit voor terug. Bovendien zijn het ook nog eens mijn kleuren. Jammer dat het niet zo makkelijk verkrijgbaar is in België.

Longline Blazer – Loavies || Toen ik deze blazer zag op de webshop van Loavies stond mijn hartje even stil. Ik vind hem casual en stijlvol tegelijk. Gecombineerd met een jeans, de vans en de shirt uit mijn wishlist en ik ben klaar om te gaan!

Fujifilm Instax Camera mini 8 – Hema || Palaroids zijn zo’n leuke herinneringen. Op mijn kamer zou ik graag een stukje muur met palaroids beplakken. Daarvoor heb ik natuurlijk zo’n camera nodig. Jammer dat het niet zo goedkoop is.

First Coffee Shirt & True Love Mug – Loavies || De mensen die mij volgen zullen wel weten dat ik verzot ben op koffie. Ik kon niet functioneren zonder mijn kopje hoop in de ochtend. De mok is dus zeer toepasselijk. En op het shirt ben ik evenals verliefd.

Amorous –  Mac || Oké al sinds vorige zomer wil ik Amorous van Mac. En nog steeds kocht ik hem niet. Telkens als ik naar de Mac store ging probeerde ik hem op mijn lippen. Ik vind het een mooi lente en zomerkleurtje. Het wordt dus tijd dat ik deze beauty aan mijn stash toevoeg. In deze plog draag ik hem op mijn lippen.

Vans || Al heel mijn jeugd heb ik zwarte Vans gehad. Mijn laatste duo sneuvelde echter bij mijn studentendoop vorig jaar in november. Met deze schoenen loop ik precies op wolkjes.

Mary Lou Manizer – The Balm || Mijn liefde voor highlighter groeit elke dag. Mary Lou swatchte ik in de winkel. En wat een mooi resultaat. Ideaal voor tijdens de zomer. Ik kan niet wachten om deze highlighter te combineren met een matte blush.

Naked 3 – Urban Decay || Met mijn Naked 2 palette is het al dikke liefde. Het was mijn eerste (en enige) duurder oogschaduwpalette en Naked 3 zou een mooie aanvulling zijn. Ik vind de pigmentatie van de Naked paletten GEWELDIG!

Girl Online On Tour – Zoe Sugg || Ik heb net Girl Online uitgelezen en ik wil meteen het vervolg lezen. Het boek las gemakkelijk en laat mij weer even tiener zijn. Zodra ik Girl Online On Tour heb wil ik het lezen.

British Rose Eau de Toilette – The Body Shop || Onlangs sprong ik speciaal TBS binnen om hun nieuwe lijn te ruiken. Persoonlijk hou ik van rozengeur en dus was ik meteen verkocht. En voornamelijk door de Eau de Toilette. Ik kreeg er meteen een zomers gevoel van!

Real Techniques kwasten || De kwasten van RT zijn mijn favoriet en ik heb er al een paar. Volgende kwasten zou ik graag nog toevoegen: setting brush, sculpting brush, stippling brush en de concealer brush.

Blackpack – Loavies || Hoe stoer is deze rugzak niet? En eigenlijk heb ik een rugzak nodig, want ik heb er geen. Deze rugzak is ideaal om mee te nemen naar de sportschool of tijdens een dagje weg. Ik zie mij met deze rugzak wel rondlopen als ik in september naar Rome ga.

Adidas Superstar || Deze schoenen wil ik al zo lang. Maar telkens dacht ik: ‘Neen iedereen loopt ermee rond. Je bent de zoveelste met deze schoenen.’ Nu denk ik van foert! Ik ben van menig dat je dingen moet kopen die je graag wilt dragen. En is het toevallig een hype dan is het maar zo. Ik kan niet wachten om deze schoenen aan mijn voeten te hebben.

Rose Gold – Sleek || Telkens als ik in Londen de Boots of Superdrug binnenstapte was deze prachtige blush uitverkocht. Echt wel balen als je op amper 2 jaar tijd 3 keer naar Londen bent geweest. En bij de Di ben ik hem ook nog niet tegen gekomen. Toch maar eens overwegen om hem online te bestellen.

Oké dit is wel een heel lange wishlist. Persoonlijk zijn de Alex kast, de zwate lange blazer en de Superstars mijn favorieten. Na mijn verjaardag kunnen jullie zeker een artikel of video over mijn cadeaus verwachten.

Wat zouden jullie graag uit deze wishlisht hebben? 

Bloglovin TwitterFacebook Instagram – Youtube 

Lief Melissa xx

Related:

Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply Angela

  Wat een super leuke wishlist! Ik wil zelf ook heel graag een polaroid camera hebben 🙂

  21 maart 2016 at 08:23
 • Reply Hannelore

  Wat heb je leuke items op je wishlist staan.

  21 maart 2016 at 11:09
 • Reply Valerie

  Wat leuk! Ik ben 4 dagen later jarig, hihi. Leuk verlanglijstje! De polaroid camera heb ik ook en is zeker een aanrader!

  21 maart 2016 at 12:57
 • Reply Lesley

  O wauw wat weet je veel te vragen zeg. Ik weet nooit wat ik moet vragen haha. Ik vind zo een instax camera ook zo leuk maar inderdaad ze zijn niet goedkoop

  21 maart 2016 at 15:06
 • Reply Jolien

  Oeeh wat een leuke spulletjes! De Instax Camera en de Adidas sneakers heb ik al, maar nu wil ik de rest ook haha!

  21 maart 2016 at 18:02
 • Reply Sanne

  Mooie wenslijst, die instax camera lijkt mij super leuk om te hebben. Maar ook de schoenen zien er leuk uit. Eerlijk gezegd ik zou niet kunnen kiezen.

  21 maart 2016 at 18:04
 • Reply Jana

  Heel mooie wishlist heb je 😀 Ik wil nu ook de Alex Kast van bij de Ikea haha 😀 x

  21 maart 2016 at 20:06
 • Reply heidi

  wAT EEN LEUKE bIRTHDAY wISHLIST MEID.

  21 maart 2016 at 20:50
 • Reply Rachel

  Prachtige wishlist meid! ziet er heel goed uit die polaroid camera blijft leuk! hij hangt hier naast mij haha

  22 maart 2016 at 09:29
 • Reply Mariska

  Oeh, spannend, bijna jarig! Wat een prachtige wishlist! Die palettes en kwasten zijn zo mooi, en de andere items zijn ook erg leuk 😀

  22 maart 2016 at 11:16
 • Reply Saraya

  Wauw wat een mooie wishlist, ik ben nog steeds blij met mijn Alexkast :)!
  X

  23 maart 2016 at 22:00
 • Reply Nienke

  pRACHTIGE WISHLIST, HELE MOOIE ITEMS! wAT LEUK DAT JE BIJNA JARIG BENT.

  24 maart 2016 at 12:18
 • Reply Kirsty

  Wat een mooie wishlist heb je gemaakt! De Alex kast lijkt mij ook wel heel mooi en vooral ook handig 🙂

  24 maart 2016 at 18:52
 • Reply Mariëlle

  Super mooie lijst zeg, hele mooie items 🙂

  24 maart 2016 at 19:20
 • Reply Life As We Know It #38 : Maurice, nieuw basic & Pasen |

  […] bij de Inno. Die van Marc Jacobs blijven echt mijn favoriet. Daisy Dream staat dan ook op mijn birthday wishlist. Decadence wil ik ook, maar vind ik eerder een herst- en […]

  28 maart 2016 at 06:06
 • Leave a Reply