Follow:
Lifestyle

Action Lente Shoplog En Winactie

750De Action is één van mijn favoriete winkels. Regelmatig koop ik er leuke spulletjes. Vandaag laat ik mijn aankopen van de laatste weken zien. Enkele items die ik bij de Yves Rocher en het Kruidvat kocht passeren ook de revue. Kijk je alvast mee? 

Tijdens het opnemen van de video besloot ik spontaan een winactie te houden. Je kan een zomerse douchegel van Yves Rocher winnen. Wat zijn de voorwaarden?

 • Abonneer je op mijn kanaal 
 • Laat bij de reacties bij de video of hier in het artikel je e-mailadres achter
 • Zet duidelijk in de reacties (op mijn kanaal of hier) dat je meedoet
 • België/Nederland wonen
 • Via mijn Facebookpagina zal ik 9 juni de winnaar meedelen (+ krijgt persoonlijk mailtje)

Binnen 2 weken heb ik mijn eerste examen. Hierdoor komen er de komende weken minder ‘Life As We Know It’s Online’. Het lijkt mij niet interessant om wekelijks enkel foto’s van mijn boeken te tonen. Jullie kunnen wel 2 à 3 keer per week een ander artikel verwachten.

Ik heb ook een hele zak opgemaakte producten (geloof mij veel haha). Willen jullie dit zien in een video?

YS

Wat kocht jij het laatst bij de Action? 

Bloglovin Twitter Facebook Instagram Youtube 

Liefs Melissa xx

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Vanessa

  Leuke shoplog! Die printjes zijn inderdaad leuk om te gebruiken voor product foto’s. Ik heb ook zo’n design blokken en ik vind ze echt handig. Die flamingo lichtjes zijn superleuk. En de Catrice highlighter ziet er mooi uit. Verder wens ik je veel succes met je examens. Ik zou het trouwens wel leuk vinden om je opgemaakte producten in een filmpje te zien!

  30 mei 2016 at 10:07
  • Reply melissa

   Dankjewel Vanessa! Ja die lichtjes zijn echt zo leuk hé. Nu heb ik tijdens dit rotweer toch nog een beetje een zomers gevoel. Tijdens het leren door zal ik binnenkort een opgemaakte video opnemen 🙂 x

   31 mei 2016 at 11:52
 • Reply Nynke B

  De Action is zo slecht voor mijn portemonnee…Heel veel succes met je examens. Ik doe graag mee.

  30 mei 2016 at 11:08
  • Reply melissa

   Neen voor de mijne ook niet haha! Doordat het goedkoop is neem je meer dingen mee, maar uiteindelijk moet je tot een aardige soms betalen haha!

   31 mei 2016 at 13:01
 • Reply Kirsty

  Leuke shoplog! De Catrice highlighter ziet er wel heel mooi uit. Succes trouwens alvast met je examens!

  30 mei 2016 at 14:44
  • Reply melissa

   Dankjewel Kirsty! x

   31 mei 2016 at 12:57
 • Reply Jolijn

  Succes met je examens! En ik maak graag kans (:

  30 mei 2016 at 22:18
  • Reply melissa

   Dankjewel Jolijn 🙂 x

   31 mei 2016 at 12:58
 • Reply Tamara TS

  Toffe video! Toevallig dat ik de mason jar afgelopen week ook heb gekocht! Handige tips trouwens, met die achtergronden voor productfoto’s! Ik doe heel graag mee aan de winactie.

  31 mei 2016 at 01:58
  • Reply melissa

   Dankjewel! Ja, ik vind hem zo handig die mason jar. Ik drink er meer water door tijdens het studeren 🙂

   31 mei 2016 at 13:00
 • Reply Nathalie

  Jij komt altijd met leuke spulletjes af haha! Ik heb de highlighter van catrice ook, echt een toppertje!
  Heel veel succes met je examens!! Je gaat dat super doen en daarna spreken we af om eindelijk te gaan ontbijten haha!
  Ik doe uiteraard graag mee aan de winactie?

  31 mei 2016 at 10:02
  • Reply melissa

   Danku Meid! En zeker en vast! x

   31 mei 2016 at 12:59
 • Reply Sabrina

  Action rulezzz! Echt leuke dingen geshopt! En de monoi van yves rocher, daar ben ik gek op! Vorige zomer heb ik bijna de hele lijn gekocht maar de douchegel was er toen niet. Huh dat was raar… Ik doe dus graag mee en heb me geabonneerd. Ook je fb heb ik meteen geliked 🙂 mijn mail staat in het vakje! Hoop dat dat goed is

  1 juni 2016 at 22:53
 • Reply carola donkelaar

  ooooh nu wil ik ook weer na de Action hahah
  Heerlijk lijkt me die douchegel, ken je hem zelf al?
  Ik heb alles gedaan 🙂

  Fijne dag meis

  8 juni 2016 at 11:37
 • Leave a Reply