Follow:

About

 

Welkom op mijn blog ‘Mellavieee’. Sinds juni 2014 blog ik op mijn eigen plekje op het internet. In januari 2016 studeerde ik af in de bacheloropleiding ‘Pedagogie van het Jonge Kind’. Ik mag mij dus officieel een pedagogisch coach noemen. Mijn buikgevoel zei dat dit nog  niet voldoende was! Daarom startte ik in februari 2016 met mijn tweede bacheloropleiding: ‘Orthopedagogie’.  Als alles volgens plan verloopt, zal ik in 2017 voor de tweede keer afstuderen aan de hogeschool.

about

Voor ik met mijn blog begon las ik anoniem veel blogs. Hierdoor begon het te kriebelen om zelf te bloggen. Zo is in de zomer van 2014 mijn blog ‘geboren’. De naam ‘Mellavieee’ staat voor het eerste deel van mijn naam en ‘La Vie’ voor mijn leven. Mijn blog deel ik niet onder in een bepaalde categorie. Ik wil op elk moment kunnen bloggen waarover ik wil. Dat kan variëren van een fotodagboek, een recept, een nieuw beautyproduct, een outfit, etc. Je zou het dus een mengelmoesje van alles kunnen noemen!

Bij de start blogde ik gratis via wordpress.com, maar snel irriteerde ik mij aan het ‘aanhangsel’. Het kopen van mijn eigen domein, was de eerste stap om mijn blog serieuzer te nemen. Na en halfjaar bloggen kocht ik mijn eerste spiegelreflex: de Nikon D3200. Tot vandaag wil ik mijn blog elke dag verbeteren en ik sta open voor alle feedback.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om series te kijken, een kop koffie te drinken, een goed boek te lezen, gezellige uitstapjes met vriendinnen te maken, te shoppen en op regelmatige tijdsbasis mijn sociale media te controleren.

Voor contact verwijs ik je door naar mijn contactpagina.

Ik wens je alvast veel lees- en kijkplezier op mijn blog!

Bloglovin TwitterFacebookInstagram – Youtube 

Liefs Melissa x

3 Comments

 • Reply Kim | Kimsbloglife

  Ik heb je blog pas ontdekt, of herontdekt denk ik. Wat leuk! Leuke lay-out heb je ook! En fijn dat je ook in België woont en bovendien ook in je laatste jaar zit 🙂 ik zit in mijn laatste jaar psychologie, ook een beetje vergelijkbaar dus 🙂 ben blij dat ik nog eens een Belgische blogster ontdekt heb! 🙂

  1 december 2014 at 20:26
  • Reply melissa

   Wat lief! Ik heb je blog sinds kort ook ontdekt – leuk blog heb je :). Ik vind het echt leuk dat er meer Belgische bloggers beginnen te komen 🙂

   1 december 2014 at 21:57
 • Reply kelsey

  wauw, wat een leuke lay-out & header. ik ben er verliefd op !

  15 december 2014 at 00:48
 • Leave a Reply