Follow:
Lifestyle

5 Irritaties Bij Het Televisie Kijken

tv

Stiekem ben ik aan het aftellen voor het nieuwe seizoen van Thuis. Een thuisaflevering is mijn dagelijkse me-time momentje voor de televisie. Gezellig met een denkentje, drankje en hapje! TV kijken kan leuk en ontspannend zijn. Toch irriteer ik mij tijdens het televisiekijken aan enkele dingen. Mijn 5 irritaties wil ik vandaag met jullie delen.

Eerst en vooral een dikke ‘halleluja’, want tijdens Thuis wordt er geen reclame uitgezonden. Was dit maar bij alle televisiezenders het geval! Zit ik gezellig tv te kijken en na 5 minuten is het al van dat: reclame…Tja, dan durf ik wel eens binnensmonds te vloeken. Dus weg met die reclame!

Vooral tijdens de zomer kan ik mij hieraan storen. De temperaturen zijn bijvoorbeeld te laag, maar de zon schijnt wel fel. Dan ga ik maar een opgenomen episode van met Vier In Bed kijken. Hmm, veel van de aflevering zie ik niet, want het buitenlicht schijnt op de tv. Gelukkig kan je bij VELUX veel raambedekkingen vinden, om dit probleem te verhelpen. Snel de gordijnen sluiten en verder kijken!

Je zit met open mond naar de plottwist te kijken…en ineens begint iemand tegen je te praten. Nee, nee en nog eens nee! Laat mij nu gewoon eens verder kijken! Hier kan ik zo geïrriteerd van worden. In de cinema ben je toch ook stil tijdens de film?

1506568_10202554583444397_605380445_n

De tijd dat we programma’s moesten opnemen via cassetten ligt ver achter ons. Godzijdank is er nu digitale televisie. Hmm, maar er zijn toch wat addertjes onder het gras. Je kan maar enkele programma’s tegelijk opnemen. Bij overschrijding van dif aantal liggen de programma’s met elkaar in conflict. Lap mijn opgenomen film staat er niet helemaal op! Of wel heb je een programma opgenomen en komt de zendtijd niet mooi uit. Dan heb je natuurlijk ook pech!

En als laatst een smeekbede aan Netflix! Voeg alstublieft Game Of Thrones, Grey’s Anatomy, Scandal, One Tree Hill, Veronica Mars,… toe aan jullie collectie. Want eerlijk irriteert het mij dat deze niet bij Netflix te vinden zijn.

Wat is jullie grootste ergernis tijdens het televisie kijken?

Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Saraya

    Leuk artikel, ik verlang ook dat thuis weer gaat beginnen en reclame haat ik ook op bepaalde televisie zenders 🙂

    19 augustus 2016 at 20:02
  • Leave a Reply