Follow:
Persoonlijk

Tous Ensemble

large

Ik kan de gebeurtenissen van gisteren nog niet vatten. Eigenlijk geen enkele aanslag van terreur waar in de wereld dan ook. Elke aanslag in de wereld is heel erg! Maar eens het in je eigen land is voelt het nog meer beangstigend. Terreur op een goede 40 minuten van mijn warm veilig bed waarin ik lig als ik dit schrijf. Dit had ik nooit kunnen denken, maar toch is het gebeurd! Ik besef het nog niet allemaal. En daarboven op komen nog eens de discussies over religie, racisme en het feit dat we niet enkel voor België moeten bidden.

Ik ben van mening dat we elk land moeten steunen waar er zo’n verschrikkelijke dingen gebeuren. Maar zodra zoiets zich afspeelt in je eigen land, is het normaal dat je hier harder mee meeleeft. En al zeker in zo’n klein landje als België. Het is als een film die zich afspeelt maar eigenlijk nooit echt kan gebeuren…toch was het gisteren wel de realiteit. Ik heb al schrik voor wat nog komen zal. Nog meer onschuldige slachtoffers in meerdere landen. Negatief wil ik niet klinken, maar ik voel dat dit nog niet het einde is. Het voelt zo onrealistisch dat ik niet meer goed weet wat zeggen. Daarom ga ik deze post afsluiten. Toch ben ik blij dat ik even mijn gedachtegang heb kunnen luchten.

Graag wil ik mijn medeleven betuigen aan alle slachtoffers en nabestaanden van de terreur uit Brussel, maar ook aan alle andere mensen die het slachtoffer werden van terreur. 

Liefs Melissa x

Related:

Previous Post Next Post